Main Menu

Mafini

Started by kalimero, April 29, 2009, 11:46:56 PM

Previous topic - Next topic

cici

Ma skroz nebitno sad, slazemo se da se isplati kupiti za toliko malo koliko povremeno treba.

Zumbulica

Sinoc sam se razocarala  :girl_sigh: Ja im inace pravim cokoladne mafine skoro kao saher tortu, obavezno maslac, dobra cokolada .... i sva deca ih obozavaju. Sinoc sa jedva malo volje i sa dve leve ruke im napravim neke sa kakaom, uljem i malo margarina, kazu jednoglasno - najbolji do sada  :lol:
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

cici

Jao Zumbi :bighug: nemaju deca veze sa zivotom :D  koji kako koristis?Ovi sto se prodaju po marketima su mi, pfffff nako nikakvi.Koristim ali to zato sto ne znam koji da kupim bolji.Cula da sam da hvale Premier kakao.

Zumbulica

Ja najcesce obicni, mislim da je Alevin. Kad se setim kupim na Kalenic pijaci kod onih prodavaca sto donose valjda iz Madjarske, odlicni su stvarno ali su i dosta skuplji.

cici

Meni i Alevin i C i ne znam koji jos sam probala, onako bledunjavi i ne preterano ukusni.Najcesce na kraju kad treba kakako otopim cokoladu.
Nisam probala te iz Madjarske.
Nego, videla sam da Nestle ima cokoladu specijalnu za praline.Bila je prilicno skupa pa je ne kupih, plasila sam se da cu da se navucem :lol:

AnaK

Htela sam da vam kažem da u DMu ima apredivnih predivnih papirnih korpica za mafine - i ukrasnih za cupcakes, jednobojnih a kao čipka, i napravljenih od nekog dezeniranog masnog papira, onako dubokih, sa špicevima  :girl_in_love:

I, da vas pitam, da li ste negde videle neke kalupiće od aluminijuma, jednokretne. Ili neke lepe plastične posudice/čaše, isto jednokratne ali finije.
Janko 23.7.2002.

Zumbulica

Registrovala, ali nisam kupila, kupicu  :girl_haha:
Ovo drugo, vidim da u Tempu imaju bas veliki izbor tih aluminijumskih posudica raznih velicina ali mi se cini da nemaju case  :think: U Metrou imaju prilicno veliki izbor raznih ugostiteljskih potrepstina, doduse nisam bila sto godina.

AnaK

Nešto sam smislila da posluženje za svoj rođendan, za posao, napravim u tim pojednačnim porcijama, i sad ne mogu da nađem.  :sissyfight: Pogledaću u Tempu, hvala, a za Metro nemam karticu :burko:
Janko 23.7.2002.

anelore

Imam ja  :kiss1: eto povoda za kafu sledece nedelje.

AnaK

Kafa može i bez povoda  :girl_in_love: Hvala  :kiss1:
Janko 23.7.2002.

Lani

Natrčala sam na jedan divan blog sa mnogo dobrim receptima, pa ima i ovaj za mafine sa nutelom, probaću ih prvom prilikom.  :balavi:

http://damndelicious.net/2012/08/06/muffinmonday-nutella-stuffed-cinnamon-sugar-muffins/

AnaK

Janko 23.7.2002.

Glitter

Quote from: Lani on February 17, 2014, 02:35:11 PM
Natrčala sam na jedan divan blog sa mnogo dobrim receptima, pa ima i ovaj za mafine sa nutelom, probaću ih prvom prilikom.  :balavi:

http://damndelicious.net/2012/08/06/muffinmonday-nutella-stuffed-cinnamon-sugar-muffins/
pravila sinoc savrseni su

Lani

E super  :girl_in_love: Ivi treba da dođe neko društvo sutra da se igraju pa ću ja najverovatnije sutra da ih isprobam.

AnaK

Zahvaljujući informaciji od janavi, kupljeni al-kalupi u Idei, u Omladinskih brigada.  :girl_in_love:
Janko 23.7.2002.