Decje ljubavi i ostale zavrzlame

Started by Elanor, June 22, 2009, 02:21:43 PM

Previous topic - Next topic

Deda

Elanor i tu nije kraj...kad se setim kako je moja baba u 80.godina plakala samnom...iz ove perspektive bas sam bila kreten, ako ces da placas , idi re u sobu pa placi, sta opterecujes zenu, 2 rata prezivela samo joj jos trebale moje neuzvracene ljubavi... :hm:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Dusica

Ja moram da prijavim da je moj sin ubedljivo najveci zavodnik u skoli.
Prvo je bila Rebeka, ljubav od citavih nedelju dana, trckarala za njim kao kucence, pratila nas do kuce, mahala zaljubljeno...a onda je dosao izlet gde je David seo pored Stanislave.
Sa njom ista prica, samo lete srca na sve strane :)
Odem ja juce u skolu da razgovaram sa uciteljem i zateknem Davida kako kao beg sedi, a okolo njega devojcice koje se blazeno smeskaju i zabavljaju ga.
I pokusala sam da razgovaram, da izvucem informaciju koja devojcica je trenutno aktuelna ali je odbio da razgovara i rekao da ga samo smaraju :)
Crno mi se pise...

Deda

:girl_haha: zavodnik....
A koja galerija imena...Rebeka, Stanislava...

stacka

Quote from: Deda on September 29, 2009, 08:57:42 AM
:girl_haha: zavodnik....
A koja galerija imena...Rebeka, Stanislava...
Sta fali imenu Stanislava, aj da te cujem sad?  :-\
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

AnaK

Quote from: Dusica on September 29, 2009, 08:53:23 AM
Ja moram da prijavim da je moj sin ubedljivo najveci zavodnik u skoli.

I uopšte nemam dilemu zašto  :love32:
Janko 23.7.2002.

Deda

Quote from: stacka on September 29, 2009, 09:15:41 AM
Sta fali imenu Stanislava, aj da te cujem sad?  :-\
Ma nista, ne ide mi uz Rebeku....ko joj dade takvo ime...u sred Srbije...

Elanor

Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

Deda

Mozda :-[, ja pomislila ...Rebeka Milosevic....

Praslin

Vidova Nađa se vratila u vrtić  :girl_in_love:
Vid se malo zbunio, ali vaspitačica kaže da je ona već krenula da ga "obrlaćuje"  :lol:

"Jao šta nas čeka, biće meni ove gliste milina jednog dana, sa setom da ih se sećam" - Disco

Elanor

Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

AnaK

Janko 23.7.2002.

gasha

ovako   
K je u vrticu imala  :pleasantry: Decka i svi ostali su bili zaljubljeni u nju, ali to je bilo lako za razumeti, bilo je 3 devojcice i sve ostalo decaci.
Sada u skoli slicno, vec ima simpatiju, cak se drze za ruke, zajedno su na odmoru, dobija ljubavna pisma, a danas joj se i najbolja drugarica naljutila, jer je bila stalno sa M.
I tako ja sam zbunjena, pomalo i zabrinuta, vise bih volela da ima najbolju drugaricu ili par njih , a da za simpatiju bude u fazonu, ne nemoj mi prici, hocu izdaleka da gledam ....i znate taj fazon.
Ne znam sta da joj kazem, do sada sam je podrzavala, ali sam joj pricala da treba malo da to cuva u tajnosti, da ne govori svima, da ce je deca zezati i slicno. Ali sada sam stvarno zbunjena.

idem da spavam, da jos malo slozim tu pricu i ujutru vas cekam, sa vasim iskustvom.

u potpisu, zabrinuta mama  :nokti2:
Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

cici

I kod Sofije je u odeljenju bilo sličnih slučajeva i prošlo je za par meseci.Ne bih rekla da je zabrinjavajuće.
Mada, moram da priznam da bih se i ja čudno osećala.

Sofija je danas izjavila da očekuje 3 ljubavna pisma, kad je nisam šinula jednom :rofl: Čuj, ni manje ni više nego 3, još zna i od koga :blink:

AnaK

Joj, ne znam. Janko je zaljubljiv, ali je sav smotan, i ne bi priznao drugarima ili simpatiji ni u ludilu. A sve ređe priznaje i mami  :crycry:
Janko 23.7.2002.

Beatrix Kiddo

Uh, ja imam drugi problem - sa Varjom  :crazy:

Cesto je vodim sa sobom na aerobik (pisala sam vec da je izjavila da mi je ucitelj bas lijep), a poslednji put je izjavila da on nju zove lutko zato sto mu se svidja, a i on se njoj svidja  :crazy:

Ne smijem da je pitam u kom smislu "svidja"  :nokti2:  U pocetku mi je bilo bezazleno i simpaticno, a kad vidjeh da razmislja o tome kako se ona njemu svidja... nije mi prijatno...

Gasho, nemam savjet...

Sofija  :love32: :love32: :love32:

Quote from: AnaK on December 17, 2009, 12:42:37 AM
Joj, ne znam. Janko je zaljubljiv, ali je sav smotan, i ne bi priznao drugarima ili simpatiji ni u ludilu. A sve ređe priznaje i mami  :crycry:

I Balsa je zaljubljiv, ali je to kod njega nekako usputno i kao najnormalnije... Nije mu problem ni da znaju drugi...
Balša  02.09.2002.
Varja  29.07.2004.
Uroš   07.05.2007.