Decje ljubavi i ostale zavrzlame

Started by Elanor, June 22, 2009, 02:21:43 PM

Previous topic - Next topic

Elanor

gasho, ja ne bih nista dirala. proci ce je, ne bih pravila famu oko toga. mozda se zaista dobro slazu.

(i ja se trudim da mileni nikad, nikad ne govorim da ce je deca zbog neceg zezati)

joj, bea :nokti2:
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

gasha

hvala na razumevanju

ali  :crycry:
danas se vratila sa knjigom kao novogodisnjim poklonom, sa sve posvetom

joj, sta me sve tek ceka
Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

Elanor

Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

AnaK

Nisam sigurna da vam zavidim, ali mi je sve to stvaaaarno  :love32:
Janko 23.7.2002.

cici

Ovo je ozbiljnije nego što sam mislila.

Unabebili

Quote from: cici on December 18, 2009, 11:51:26 PM
Ovo je ozbiljnije nego što sam mislila.

Sta, tri pisma ?  :rofl:

Nas ne bi priznao ni pod pretnjom oduzimanja kompjutera  :lol: ni da ima simpatiju, a kamoli da jos kaze ko je. Meni je znao dok je bio manji da prizna, ali sad je vec "veliki" - 12 godina. I kao - nema simpatiju!

A ima, ima ( gvirila sam mu na FB, onolika kolekcija poljubaca i srca  :lol: se nije slucajno nakupila)

Proslo leto smo shvatili da se nesto dogadja, jer je danima sedeo i pustao neki idiotluk od pesme, gde reci idu otprilike ovako" Dunav je moje more, a ti si kao Dunav", a mi gvirili sa terase kroz prozor njegove sobe i umirali od smeha na njegove face dok to peva  :girl_haha:
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

cici

Ne nego na poklon za Kaju :D

Ne diraj dete.

Unabebili

Ma nije on nas video uopste. A mi se presaldumili od smeha  :lol:
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

rafa

10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception

Deda

Gasho, divno  :love32:
Ma meni je to bas slatko i nije zabrinjavajuce. To govori pored toga sto je Kaja slatka i zanimljiva decacima , da taj decak ima mamu koja ga podrzava i bavi se njim.
Moja sestricina me je , kad je imala 6 godina, pitala da li sam dobila neki poklon za 8.mart. Ja kazem da nisam a ona sklopi facu - jadna moja tetka-i otrci da mi pokaze mali decji novcanik koji je dobila na poklon od nekog decaka  :love32:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Beatrix Kiddo

Gasho  :love32:

I nije strasno... sjecam se da je i moja sestricna tako dobijala pisamca (ispred vrata) i poklone dok je bila mala od djecaka koji je zivio par kuca od njih, ali kako su rasli valjda i on vidio da nema vajde  :lol:
Balša  02.09.2002.
Varja  29.07.2004.
Uroš   07.05.2007.

gasha

Ja sam zabrinuta, a vidim da i jos po neko slicno razmislja. MM kulira i kaze sta ima veze, ostavi je na miru i ne dizi frku oko toga jer bice toga jos, pa ce ona samo poceti da krije.I u pravu je.

E a sada mame muske dece, kako vama izgleda to kupovanje poklona, da li vi to podrzavate?
Jer Kaja je i u vrticu dobila neke minjdjuse, i to bez povoda od nekog decaka, ali ja nisam htela da uzme, pa sam zvala njegovu mamu, na kraju se ispostavilo da su to mindjuse iz cipsa, paje decak to cuvao za nju. A ta mama je to podsticala, znaci davala na vaznosti prici o zaljubljivanju i poklanjanju.
Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

gasha

Quote from: Beatrix Kiddo on December 19, 2009, 10:17:34 AM
Gasho  :love32:

I nije strasno... sjecam se da je i moja sestricna tako dobijala pisamca (ispred vrata) i poklone dok je bila mala od djecaka koji je zivio par kuca od njih, ali kako su rasli valjda i on vidio da nema vajde  :lol:

ali ovo je uzvracena ljubav, oni se drze za ruke  >:(
:girl_devil:

edit, ovo ja vicem na moju ceru od nemoci, ne na Beatrix
Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

Pepi

Gasho, meni to sve slatko, ali ne znam kako bi na to gledala iz perspektive rodilja devojčice  :bighug:

Deda

Moja sveki je obecala Andriji da ce da ga ispise iz ovog vrtica i upise u onaj gde mu se Kaca premestila  :lol:
Eto ona je majka muske dece, jes da nije bas merodavna  :crazy:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006