Decje ljubavi i ostale zavrzlame

Started by Elanor, June 22, 2009, 02:21:43 PM

Previous topic - Next topic

maxic

Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

Praslin

Pismo je za priču!  :rofl: :rofl:

Čoveče, pa to su čitave sapunice kod njih  :lol: :lol:

"Jao šta nas čeka, biće meni ove gliste milina jednog dana, sa setom da ih se sećam" - Disco

Margarita

Petar je sinoc zvao M. pricali su 18 minuta :blink: :girl_haha:

Deda

Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

dmi

Tesa Principessa 12.06.2005.
"...you're never fully dressed without a smile..."

"Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act."  — Leonard Cohen

Lani

Iva je danas u poverenju rekla mm da je simpatija poljubila u usta. :crazy:
Mi se dogovorili da ne pridajemo neku važnost tome da ne bi još napravili kontraefekat ali stvarno se mislim da pitam vaspitačice gledaju li šta klinci sve rade. :hm:

maxic

Lani, pitaj obavezno, ali ja ne mogu one da vide bas sve. Zivo se sjecam iz vrtica dvoje su se uvjek ljubili ispod stola :girl_haha:
Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

cici

Andrija je izjavio kako ga je drug branio kad je N. htela da ga poljubi, rekao joj je:"Ne diraj mog Andriju." :rofl:

maripoza

Neda genije. :lol: Obozavam je tako odlucnu. :love32:
Mirka, i kod tebe veselo. :rofl:
Lani, ne drami, pa nece nista da joj bude, francuski se valjda ne uci u vrticima. :D
Old enough to know better, but too young to care.

Lani

Ne dramim, samo ne želim da se to pretvori u nešto svakodnevno, if you know what I mean.  ;D

maripoza

Old enough to know better, but too young to care.

gasha

lani  :bighug:
ja sam isto tako brinula, ali valjda su u tom uzrastu lako zaljubljivi i okrenuti suprotnom polu,
kaja je uvek imala momka  :crazy: a sada decaci uopste nisu predmet interesovanja
Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

Finalina

Quote from: Lani on March 15, 2011, 09:20:09 PM
stvarno se mislim da pitam vaspitačice gledaju li šta klinci sve rade. :hm:
podji od sebe i seti se da li je bas u svakom trenutku imas na oku, evo na primer na rodjendanu ili u tako nekom drustvu .... samo da te utesim :bighug: , secam se i ja slicnih prica i nije mi bilo svejedno, ali s'vatila sam da je to tako decije :love32: i da to moze nezno i uz neke price da se kanalise bas kako treba :)

Deda

Mene juce i mali Pera saleteo na hodniku da mi kaze da se razocarao i da nije vise zaljubljen u moju cerku :"Ako sine , samo ostro, trebace ti  :lol: "
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Finalina

javilo mi se dete malopre, sa rekreativne nastave, kaze da se zaljubila i da hoce da ga uslika ... potpuno su mi pomesana osecanja na "ovu temu"