Decje ljubavi i ostale zavrzlame

Started by Elanor, June 22, 2009, 02:21:43 PM

Previous topic - Next topic

Deda

:girl_in_love:
Bolje da se ne javljam, moja cerka je i dalje zaljubljena u 6-aka istog  :crazy: , u nju pola odeljenja  :girl_haha:.
A kako su medeni-svi znaju
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.
pa je zezaju-kao-sad ce on da te vidi kako na priredbi igras sa Lazom pa ce da se naljuti , a sve joj decaci pricaju, devojcice joj redom kazu da je odvratan
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Elanor

plop :love32:

milena ove godine tvrdi da nije ni u koga zaljubljena, ali su valjda svi zaljubljeni u nju :girl_haha:
gledam je, od malih nogu ona ume tako da flertuje :nesvest:. medjutim, ona to radi potpuno nesvesno, ne shvatajuci, u glavi je jos toliko detinjasta. kako ce biti kasnije, mogu samo da :nokti2:. a mozda tu svoju osobinu nece umeti da upotrebi kad joj bude trebala.
u svakom slucaju, pojma nemam na koga je :innocent:
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

limun

cici

Andrija opet zaljubljen u dve devojke :lol: samo sto je jedna zaljubljena u njegovog druga :lol:

Finalina

moj mladjani sa osam godina ne zarezuje te teme

cici

A devojka?
Sofija vec ima drugu simpatiju :lol:

gasha

kakvi su   :girl_haha:
plop i dedo  :love32:

Kaja vise ne prica o simpatijama , ali Duki i njegov drug su se zaljubili u istu devojcicu  :girl_haha:
Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

Finalina

Quote from: cici on June 11, 2012, 11:29:49 AM
A devojka?
Sofija vec ima drugu simpatiju :lol:
ima jednu simpatiju u skoli tj svidja joj se taj jedan decak iz drugog odeljenja, ali kod nje je to nekako (bar meni) bas neobicno : ona je to rekla svima , da joj se on svidja, a zna i on ... ostale devojcice to nervira jer bi sve da prave neke zavrzlame oko decaka, ali ovo moje dete je u fazonu "svidja mi se P, znaju to svi, pa sta " ... i tu prica staje :lol: ... niti nju interesuje da li se ona nekome dopada niti bilo sta drugo sto bi moglo biti uzbudljivo ... mozda se tek priprema prava faza

vojka

Quote from: Finalina on June 11, 2012, 12:18:28 PM
ima jednu simpatiju u skoli tj svidja joj se taj jedan decak iz drugog odeljenja, ali kod nje je to nekako (bar meni) bas neobicno : ona je to rekla svima , da joj se on svidja, a zna i on ... ostale devojcice to nervira jer bi sve da prave neke zavrzlame oko decaka, ali ovo moje dete je u fazonu "svidja mi se P, znaju to svi, pa sta " ... i tu prica staje :lol: ... niti nju interesuje da li se ona nekome dopada niti bilo sta drugo sto bi moglo biti uzbudljivo ... mozda se tek priprema prava faza
jao sto ima dobar stav, mnogo mi se svidja :clap: :love32:
Coka 22.8.2006
Dujka 23.7.2012

cici

Jao sto se zaljbio majko moja :rofl: danima me moli da ideu boravak pre skole a meni to previse budu posle stvarno umorni, morala sam da popustim kad je rekao da M. ni ne zna da on postoji :cry: a tamo se vise igraju, a na odmoru ne jer je ona iz drugog odeljenja.To je ona sto je gadjao loptom, ljubav je bolna :lol: kad sam pocela da objasnjavam zasto mislim da ne ide u boravak pre skole poceo je da place, jao sto je sladak :love32:

AnaK

Janko 23.7.2002.

Elanor

Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

Margarita

Quote from: cici on October 04, 2012, 09:06:05 PM
Jao sto se zaljbio majko moja :rofl: danima me moli da ideu boravak pre skole a meni to previse budu posle stvarno umorni, morala sam da popustim kad je rekao da M. ni ne zna da on postoji :cry: a tamo se vise igraju, a na odmoru ne jer je ona iz drugog odeljenja.To je ona sto je gadjao loptom, ljubav je bolna :lol: kad sam pocela da objasnjavam zasto mislim da ne ide u boravak pre skole poceo je da place, jao sto je sladak :love32:

joj, srce malo  :'( :love32:  :love32:  :love32:

Mirka

Kosta, 27.05.2004.
Todor, 03.10.2009.

cici

Da, skroz je neverovatan.Tajna je ne smem ni Sofiji da kazem, naravno da necu posto je ona bezobraznica pa bi ga zezala.