Decje ljubavi i ostale zavrzlame

Started by Elanor, June 22, 2009, 02:21:43 PM

Previous topic - Next topic

Elanor

Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

gasha

zaljubljwna deca i Joe
:girlinlowe:
Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

AnaK

Jao, Anči  :love32:

A Joe gotovo da zavidim  :-[ :girl_in_love:
Janko 23.7.2002.

cici

Da znas da joj i ja zavidim, prosto mi krivo sto se meni neko ne udvara bar malo :rofl:

disco2000

Rekla mi je Petra danas da vise ne voli Filipa :girl_sigh: Na pitanje zasto, odgovorila je... zato sto je onda otisao :'(

prevodilica

dve devojčice iz razreda su zaljubljene u D, jedna mu je juče poklonila ukrasnu gumicu, a druga knjigu iz Diznijeve edicije sa sve posvetom
ne znam da li sam ja konzerva ili šta, ali meni nešto još mnogo rano za dobijanje poklona od simpatija  :-[

prosto ne znam ni kako se postaviti  :nokti2:
dogovorili smo se sa njim mm i ja da kupimo po njegovom izboru neku knjigu toj devojčici da uzvratimo pokloon

pritom je on ladna voda, ništa to njega ne tangira, pa sam rekla mm juče da je mene to izgleda pogodilo zbog tih devojčica  :think:

kalimero

joj, ne znam, prevodilice, ja sam uzsno zbunjena oko tog poklanjanja i uzvracanja poklona u tom uzrastu....., niti su one njemu poklonile nesto da bi nesto dobile za uzvrat, niti je sad velicina poklona merilo da jedna dobij epoklon nazad a druga ne, a opet, ako obe dobiju slicne poklone od njega, onda ce tu biti problem, jer ipak se jedna vise "potrudila" ... .a opet, samo poklanjanje ne znaci nuzno da i on mora da uzvrati.... :think:
mislim, one njemu ocigledno tim sitnim znacima paznje pokazuju simpatiju, da ga ne shvate da je uzajamno ako on jednoj pokloni nesto nazad  :wall:
pre da se mozda organizuje neko druzenje kod vas, neki drugar i njih dve....  :think:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Lani

Ne morate da uzvraćate poklon. :kiss1:
A nisi konzerva, ne volim ni ja baš poklone, pisala sam već ovde kako sam opomenula Ivu što je prihvatila od jednog dečka iz odeljenja neku od onih obuci lutku knjižicu. Pa su me onda ovde svi izgrdili što sam tako reagovala. :lol:
Sad je od jednog malog dobila čokoladu i to baš na DZ  ;D ali nisam reagovala. Sve je to naivno u njihovom uzrastu, mislim da nam je još rano da oko tih stvari lupamo glavu.

Margarita

Mnogo, bre, ova deca komplikuju... niko vise ne potura ceduljice :baba:

Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

Lani

Ma Mardž šta ti je, to je mama tog deteta poslala da se zahvali.  :kiss1:

gasha

i ja sam se malo zatekla kad smo mi dobili poklon u prvom razredu, sad sam se navikla
Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

Margarita

Quote from: Lani on February 22, 2014, 08:48:59 PM
Ma Mardž šta ti je, to je mama tog deteta poslala da se zahvali.  :kiss1:

ma znam, ali meni je to tako normalno i drugarski da se pozajmi knjiga/sveska, ne iziskuje mi neku posebnu zahvalnost, zato mi i bilo malo 'too much'

Beatrix Kiddo

Mardz, u pravu si, to pozajmljivanje bi trebalo da bude normalna, drugarska stvar...

Prevodilice, i po meni je rano za poklone i ne bih uzvracala poklonima ;)
Mislim da ce, ako im uzvrati pokloncicima, one opet kad im cvrcne nesto donijeti.

Varja je prosle godine od simpatije za 8. mart dobila cestitkicu.
Kasnije mi je njegova majka pricala da su razmisljali sta da joj kupe, ali je ona, kao mama djevojcice, zakljucila da je dovoljno da joj on napravi cestitkicu.
I ja sam je pohvalila i zahvalila na toj odluci :)
Balša  02.09.2002.
Varja  29.07.2004.
Uroš   07.05.2007.

gasha

Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

Urbana

Quote from: prevodilica on February 22, 2014, 08:39:51 AM
dve devojčice iz razreda su zaljubljene u D, jedna mu je juče poklonila ukrasnu gumicu, a druga knjigu iz Diznijeve edicije sa sve posvetom
ne znam da li sam ja konzerva ili šta, ali meni nešto još mnogo rano za dobijanje poklona od simpatija  :-[

prosto ne znam ni kako se postaviti  :nokti2:
dogovorili smo se sa njim mm i ja da kupimo po njegovom izboru neku knjigu toj devojčici da uzvratimo pokloon

pritom je on ladna voda, ništa to njega ne tangira, pa sam rekla mm juče da je mene to izgleda pogodilo zbog tih devojčica  :think:

E pa vidis kao sto si ste se vi umesali, tako su se i kod te devojcice umesali roditelji....da li iza toga stoje deca ili roditelji...to je pitanje....ovo za gumicu mi je sasvim ok, neka ceduljica i ako je sve samo decja "kreacija" onda je super, ja licno kad bi nanjusila da iza toga stoje roditelji i da to sve ima neku ( stajaznam ) pozadinu da neko nekog necim fascinira i da ne kazem jos sta, ja bi to ladno ignosrisala kao roditelj, prepustila bi da dete o tome odluci, ali jedna pismena poruka ili pesmica ako dete oseca potrebu bi bila mera, a ne da i ja tebi sad kupujem knjigu ..... meni kao roditelju bi to bilo opterecenje.

..... nego jel to poklanjanje bilo u vezi sa danom zaljubljenih
Ne bojim se nacizma i terorizma imam strah o pomodarstva i primitivizma