Decje ljubavi i ostale zavrzlame

Started by Elanor, June 22, 2009, 02:21:43 PM

Previous topic - Next topic

martina

ja stvarno mislim da djeca treba da urade tacno ono sto ona osjecaju da treba....

ja ne znam da su moji ikad tako dobijali poklone i to... mislim da nisu, ako je nesto i bilo to je medju djecom ostajalo... i treba da ostane
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

Elanor

milena je u ponedeljak dobila neku crvenu cestitku s nekekvim kucetom (nije bila za valentinovo u skoli, bila je bolesna), nije mi dala da procitam, ali sam smela da pogodim od koga je :girl_haha: pod uslovom da ne kazem mm-u :D
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

martina

a kod nas je za valentinovo bio obicaj da svi svima pisu... muka mi je bilo od toga
haj titi je to sama, al luka i martin na pamet im nije padalo da se bave time.. muko moja
srecom uciteljice posalju imena sve djece kuci
al obavezno bude da oni "kitovi" sto prodaju za te cestitke imaju manje cestitki od djece u njihovom razredu

onda dodju iz skole pa donesu svo to smece sto su dobili
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

Elanor

Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

maxic

Quote from: martina on February 23, 2014, 09:37:22 PM
a kod nas je za valentinovo bio obicaj da svi svima pisu... muka mi je bilo od toga
haj titi je to sama, al luka i martin na pamet im nije padalo da se bave time.. muko moja
srecom uciteljice posalju imena sve djece kuci
al obavezno bude da oni "kitovi" sto prodaju za te cestitke imaju manje cestitki od djece u njihovom razredu

onda dodju iz skole pa donesu svo to smece sto su dobili

Isto ovako. Mislim da su ove godine platili Anju u bombonima da im ispise ta imena.
Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

prevodilica

ma, poenta je da on ništa ne oseća u vezi sa tim, osim što mu je drago da ima novu knjigu, to ga uvek razveseli :girl_haha:

i ja sam razmišljala o uzvraćanju i pričala sa mm, da ne bude sad da jednu simpatiše više od druge i sl
a i rođaka mi kaže, koja ima devojčicu sličnog uzrasta da nije potpuno nemoguće da je to ona sama njemu priredila da roditelji ne znaju, kaže da bi njena ćerka da je nešto slično naumila, bila u stanju i da stvori novac i kupi i odnese knjigu sama
mene sad baš interesuje da li su roditelji umešani u tu priču, ali smo ostavili da on to sa devojčicom iskomunicira, nemam želju da se previše uplićemo mi roditelji pa naduvamo priču ni od čega

Deda

Moje musko dete se mnogo zaljubilo  :blink: u devojcicu iz drugog odelj. I ona u njega. Fejs mu je sluzio za top eleven i fudbal menager ,sad da se dopisuje sa njom  :girl_impossible: . Svakakve izjavevljubavi su pale. Ja kazem mm -ovaj nije normalan, sta li ce da radi u 15,20 godina a on cuje i odgovara -pa tada cu da se ozenim  :o. Nadam se da ce njena majka uskoro da preduzme nesto po tom pitanju , oduzme joj komp npr  :angel: da ne moram bas ja prva  :trepp:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

kalimero

i moje dete se zaljubilo, ali za sada je samo stidljivo priznao meni..... rekao je i da cemo da pricamo, ne zna kako to njoj da saopsti  :girl_haha: :girl_in_love:

Dedo, citas li ti te prepiske na fb? daj neku pametnu, da ovde iskoristimo :rofl:
i nemoj dete da zezas, naci ce on ravnotezu izmejdu ljubavi i fudbala  :girl_haha:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Deda

Citam nego sta,  to je za bjegovo dobro lol. Cita i njena majka. Pored gluposti tipa eeeee,  buuuuu,  ima i volim te,  a ja tebe više,, i pita ga mala sta mu se svuđa kod nje a on kaže sve :blink: moj tata mu kaže: to se tako ne radi, nego jedan dan imaš lepe oci,  drugi dan imaš lepu kosu...

AnaK

Janko 23.7.2002.

senka

:girl_haha: :girl_haha:
A. je zaljubljena od prvog azreda u istog, ali nije htela da se to sazna, no pre neki dan mu je na polasku kući bacila ceduljicu na sto. Nisam saznala šta je napisala  :girl_haha:
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

kalimero

dedo  :girl_haha: :girl_haha:

senka, joj, kad se setim, tako sam i ja u istom tom uzrastu pisala porukice decaku iz razreda.....joj, sto me bio blam sto je on to posle, krelac, raspricao  :rofl:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Elanor

a da li se starije sestre mesaju u ljubavne prepiske?
prva poruka koju je milena dobila (u nekom prvom/drugom, od nepoznatog obozavaoca) je bila toliko jednostavna, dobro srocena i gramaticki ispravna, da sam ubedjena da ju je napisala necija sestra srednjoskolka :girl_haha:
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

Deda

ne dozvoljava joj  :lol:, kaze :ti pisi Lazaru sta hoces a mene pusti da razgovaram sa mojom devojkom   :blink:
Ona kaze da mala smara  :lol:

Deda

A i meni je zapretio da necevda mi prica nista ali na dupe bi progovorio pa ne moze da izdrzi  :lol: