Decje ljubavi i ostale zavrzlame

Started by Elanor, June 22, 2009, 02:21:43 PM

Previous topic - Next topic

Elanor

osetila sam potrebu da otvorim ovu temu, da se zajedno hvalimo i zalimo, smejemo i kukamo. i iscudjavamo, naravno :)

ja imam ljubavni trougao (opet  :girl_cray:), ali moram da slozim utiske pre nego sto pocnem da pisem. do tada, tema je tu :innocent:

Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

Deda

Nedu nisu zanimali momciali posto deca u vrticu izludese, da li im je to neka fora ili stvarno ih drmaju hormoncici, ili se kuci forsira ta prica-pojma nemam tek jednog dana drugarice joj odlucise da je njen momak Petar. On je tako sladak i miran, te ga je zenska svita zacas obrlatila i on se slozio. Doslo je dotle da je na rodjendan zvao od devojcica samo nju iz grupe, te ju je njegova mama i slikala i cudesa...
Sad kad N.prica o njemu- kad obuce onu jaknicu sa medvedicima i one njegove patofnice-tako prica a oci joj sanjalacki zamisljene....
Baba cula tu pricu , i videla da nije dobra prilika, duguje 3000 za vrtic-videla na spisku :crazy:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Deda

Andrija svaki dan slusa o Petru, i kako nas dve uvece kad legnemo pricamo tajne , i jedno vece kad sam sa njim legla kaze"mama, hajde da pricamo tajne....imam i ja Kacu..." :lol:
Pre neki dan je sutnuo Kacu u nogu jer ga je gledala kad je kechao(plakao)..Ja ga pitam "pa sto si plakao?"...a on...."....za mojom mamicom...."
Bice pravi nistak :nokti:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Finalina

i kod nas je ljubavni trougao u pitanju :lol:

M (4,5g) je zaljubljen u moju cerku (6,5g) , a ona je zaljubljena u N (6,5g)

M i N su rodjena braca :rofl:

Elanor

:rofl:
slatko :love32:, bar iz tvoje perspektive :mrgreen:. kako li je drugoj mami :ces:

kod nas je malo ozbiljnije, "najbolja drugarice" situacija. nekako mi je drago sto je blizu kraj skolske godine.
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

Finalina

ta mama ima i treceg sina :D , jos starijeg od ove dvojice , tako da je zena na sve spremna ... da mi nije nje ja ne znam sta bih :rofl:

gasha

U moju cerku je zaljubljena skoro cela vrticka grupa, ali ona je dugo bila mrtva hladna povodom toga, samo se smejala, ali sada je bas zaljubljena u jednog M.
Kaze bas ga voli, aja je pitam sta to znaci i kao zna da ga voli, ona mi odgovara da je to kada stalno zelis da budete zajedno i da se igrate :girl_in_love:

A sin, kaze niko njega nije izabrao :lol:
Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

Vockica

Moje dete je zaljubljeno u Nikolu Paunovica :hm:.Ja mislila to ce proci kad se zavrsi OT ali jos uvek je "drzi".Ja je pitala gde bas njega nadje a ona mrtva ladna:"Svidja mi se sto je izbusen!" :crazy:
Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.

cici

Quote from: Deda on June 22, 2009, 02:50:55 PM
Baba cula tu pricu , i videla da nije dobra prilika, duguje 3000 za vrtic-videla na spisku :crazy:
:rofl: :rofl:

Andrija je skoro oženjen, Ana od Romi, ozbiljna veza  :lol:

Sofija je bila zaljubljena u vrtiću ali kaže ne vidja ga više pa nije sad zaljubljena  :lol:
Svidja joj se jedan dečak iz odeljenja ali on ima devojku još iz vrtića, pa je ona zaključila da se ona stalno mota oko njega i da ima i drugih dečaka na svetu  :lol: Sad je stanje nepromenjeno.
U nju je zaljubljen jedan dečak, koliko ja znam.Napisao joj je ljubavno pismo  :girl_smile:

Margarita

Pavlu se prosle godine svidjala J. zato sto voli igrice. Onda je presao u predskolsku grupu, ali se cesto igraju zajedno kad su napolju, tj. pricaju o igricama. Otisla i ona na Taru.
Petar je bio zaljubljen u jaslicama, u T. koja sisa palac isto kao i on. :D I dalje je ponekad pomene, kad prodjemo pored vrtica u kome je ona sad.
Do skoro je bio zaljubljen u M. ali se njoj svidja V. pa se sad odlucio za J. A najvise je zaljubljen u mene i vaspitacicu. :rofl:
Sve u svemu, nista ozbiljno zasad. Definitivno devojcice ranije sazrevaju. :)

cici

Beatrix Kiddo

Balsa je lako zaljubljive prirode.. Gdje god dodje on nadje simpatiju.. Kad smo sa drustvom na rostilju - ima Katarinu (koja je inace zaljubljena u Balsu), u skoli Kristinu, a u skoli glume Aleksandru :lol:

Varja je vjerna Nikoli, komsiji moje tetke koji ima 7-8 godina i nesto je ne primjecuje... zbog njega se pela na ono drvo (ima slika u albumu)
(a meni se Nikaola ne svidja jer je strasno bezobrazno nemiran decko, ali nikako da nadje drugog  :lol:)
Balša  02.09.2002.
Varja  29.07.2004.
Uroš   07.05.2007.

AnaK

Ma to vi, mame ženske dece, mnogo analizirate  :girl_haha: Janko je konstantno zaljubljen, vidim da se kadidatkinje periodično menjaju (na oko godinu dana), ide nekako svojim tokom. Za sada  :nokti:
Janko 23.7.2002.

gasha

Mi smo dobijali i poklone od decaka, samo sam ih ja uredno vracala, a jedna mama je bila zacudjena mojim postupkom.
Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

jel

moja buduća snajka probala venčanicu pre 10tak dana
ali praaaavu venčanicu
malu baš specijalno šivenu za nju (ima 4god)
i odmah zvala tel. Vukija da mu se hvali kako je lepa
:girl_in_love:

auuuuu
My name is Luton, Robin Luton :lol: