Decje ljubavi i ostale zavrzlame

Started by Elanor, June 22, 2009, 02:21:43 PM

Previous topic - Next topic

cici

Moram da vam ispričam šta se desilo jutros.
Ulazim u sobu kod Andrije da pokušam da ga probudim za vrtić.Nije bilo mnogo rano :D On se već meškolji ali spava i dalje.Sedam na krevet i nekako mi žao da ga budim, kad on širi ruke u zagrljaj i smeška se.Oči su mu i dalje zatvorene.Približavam se da i ja njega zagrlim, kad on odjednom otvori oči, nestade osmeh sa lica i prilično razočarano reče:"Mislio sam da je Ana." Nisam znala da li da se smejem ili da plačem :rofl: Dečko sanjao Anu.

nelly

...okrenuću lice prema suncu i senke će ostati iza mene ...

AnaK

Janko 23.7.2002.

cici

Smejem se ceo dan.Njihova ljubav prilično dugo traje, ne jenjava.

Elanor

Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

maxic

Oni su meni genijalni, a Ana je secer. Bas bi bilo super da zajedno idu i u skolu.
Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

cici

Neće ići zajedno osim ako nekako ne ubedim Aninu mamu da se predomisli :D Mislim da će im naša škola biti predaleko.

gasha

:girl_in_love: luce malo zaljubljeno

moj dusan je izjavio da ne voli ljubav jer moras da se zaljubis  :rofl:

Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

kalimero

Quote from: rafa on September 20, 2009, 04:00:08 PM
aleksandar standardno kulira, nijedna ga ne zanima. nekad malo pomene stefany (onu malu plavu slatku iz obdanista), ali retko.
zato ga svi jure da se druze s njim i devojcice ga 'oce' jer je takav kuler, a njega bas briga  :wall:
:rofl: :rofl: slatkiš : :innocent:

ja i dalje gajim malog švalerčinu u kući (počevši od onoga da iva izgleda "čarobno u toj haljini" do nosanja torbica, držanja za ruke, maženja po kosi, stiskanja oba obraza rukama  :o ... do otvorenih poziva na prespavljivanje ili odlazak na more) .... devojčice u vrtiću se polomiše oko njega a on " ne može da se odluči"  :wall:

naravno i dalje pati za Kikinom Jejom .... tuga pregolema što ode preko okeana....mada, čim je čuo da se tamo ide avionom i nikako drugačije odustao je od ideje da obavezno idemo da je posetimo :rofl:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Beatrix Kiddo

Quote from: cici on September 22, 2009, 06:41:38 PM
Moram da vam ispričam šta se desilo jutros.
Ulazim u sobu kod Andrije da pokušam da ga probudim za vrtić.Nije bilo mnogo rano :D On se već meškolji ali spava i dalje.Sedam na krevet i nekako mi žao da ga budim, kad on širi ruke u zagrljaj i smeška se.Oči su mu i dalje zatvorene.Približavam se da i ja njega zagrlim, kad on odjednom otvori oči, nestade osmeh sa lica i prilično razočarano reče:"Mislio sam da je Ana." Nisam znala da li da se smejem ili da plačem :rofl: Dečko sanjao Anu.
Jooj  :love32: :love32:
Balša  02.09.2002.
Varja  29.07.2004.
Uroš   07.05.2007.

maripoza

Super vam je ova tema. :) Prvi put je citam i moram da kazem da sam se, kad sam stigla do poslednje stranice, gotovo razocarala sto Oscar, Jankova C, Teodorin komsija i ostale daleko od ociju, daleko od srca ljubavi vise nisu aktuelne.  :'(
:love32:
Old enough to know better, but too young to care.

margo

Kaze Mina za deckica u skoli: "Bozidar....tako je sladak...juce se udario, a ja sam ga mazila po rukici i mazila i mazila i mazila..." - a prica sve onako setnog pogleda.

A inace ima decka Aleksu (on stanuje blizu njenog tate), pa kaze: "Znas, Aleksa i ja se cmoknemo u obrascic, a i u usta kad tata ne gleda"  :crycry:
Mina 25.07.2003.

Deda

Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

AnaK

Jao, margo  :lol:

Mi u subotu imamo susret sa vrtićkom ekipom, i C. među njima, na jednom rođendanu. Malo strepim, pravo da vam kažem  :love32:
Janko 23.7.2002.

Nanny Ogg

Ajte zene, ne dram'te