Decje ljubavi i ostale zavrzlame

Started by Elanor, June 22, 2009, 02:21:43 PM

Previous topic - Next topic

margo

Mina 25.07.2003.

Xe

http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

rafa

Quote from: maripoza on September 23, 2009, 01:12:35 PM
Super vam je ova tema. :) Prvi put je citam i moram da kazem da sam se, kad sam stigla do poslednje stranice, gotovo razocarala sto Oscar, Jankova C, Teodorin komsija i ostale daleko od ociju, daleko od srca ljubavi vise nisu aktuelne.  :'(
:love32:

a ne maro, nasa je itekako aktuelna, zato sam i  :'(
niko joj se drugi ne svidja vec 2+ godine, hoce samo njega  :crycry:

margo  :rofl:
10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception

rafa

10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception

maripoza

Pa cekaj, Rafa, zar se nije odselio?  :ces:
Ako jeste, a ona i dalje hoce samo njega, onda mogu samo da ti kazem da je sva na mene. :lol:
Old enough to know better, but too young to care.

Elanor

mi se ponudili da vodimo oscara u subotu u zoo :turpija: (posle rafaelovog rodjendana :rofl: )
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

Nanny Ogg

Quote from: Elanor on September 24, 2009, 10:25:03 AM
mi se ponudili da vodimo oscara u subotu u zoo :turpija: (posle rafaelovog rodjendana :rofl: )

Zna Milena sebi da organizuje zivot  :turpija:   :love32:

Ajte zene, ne dram'te

anelore

Ja samo da prijavim da Savina ljubav prema Anji i dalje traje (pocela prosle godine u julu), uprkos tome sto sada vise nisu u istom vrticu (bili su zajedno u jaslicama). Posto stanuje na bukvalno 2 minuta od nas, a i njeni roditelji su nam beskrajno simpaticni, organizujemo vikend druzenja. U nedelju su vozili bicikle na 25. maju, u ponedeljak smo Sava i ja sreli u gradu Anju i njenog tatu, pa su se vracali kuci zajedno. I kad stignu do coska na kome treba da se rastanu, sednu kod ulaza u pekaru koja se tu nalazi, da jos malo popricaju i budu jedno pored drugog.
U utorak je plakao jer Anja nije isla sa njim na sisanje.  :crazy:
I da, insistira da njegovoj sestri damo ime Anja "...jer ja volim to ime".

AnaK

Ja ga podržavam  :love32: A i ime mog mlađeg brata je podsetnik na veliku ljubav iz tog perioda, i sjajna anegdota za sva porodična slavlja :lol:
Janko 23.7.2002.

anelore

Meni je ipak previse da mi se dete zove Anja, a ja Ana.

maripoza

Elanor, Anelore, AnaK, javite kako ste se se provele za vikend. :)
Za decu ne brinem, ali za mame....  :nokti2:  :lol: 

maripoza

Elaaaanoooor! Ko je Virginie?  :o Nisi nam prijavila.  :ljut:   :lol:

AnaK

Quote from: anelore on September 24, 2009, 10:53:47 AM
Meni je ipak previse da mi se dete zove Anja, a ja Ana.

Meni nije, mnogo mi se sviđaju oba imena. Ja se ne zovem Ana, mada mi je to porodični nadimak, a Janko bi se zvao Anja da je devojčica :)
No, treba da ubedite Savu da mu se najviše sviđa ono koje i vama. Ili da ga nadglasate, u demokratskom postupku. Mlad je, preboleće  :kiss1:
Janko 23.7.2002.

stacka

Moja koleginica (trudna treci put, ima sina i cerkicu vec) je to resila demokratski :mrgreen: - rekla im je oboma da kad oni budu imali decu mogu da biraju imena a da su se ona i Petar (tako ce se zvati trece dete) vec sve dogovorili :love32:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.