Banke, salteri, hejterski topic :)

Started by Xe, July 03, 2009, 11:15:12 AM

Previous topic - Next topic

Glitter

Quote from: AnaK on December 02, 2009, 09:03:52 AM
Meni je potpuno nelogično, ja nisam rođena tako. Mislim da bi napomena bila sasvim dovoljna :burko:
ali si definitivno odabrala da se vise ne prezivas tako...nema ljutis  ;)

AnaK

Ali zato i postoje dva dokimenta izvod iz MKR i izvod iz MKV. :burko: Ljutim se, ipak.
Janko 23.7.2002.

Glitter

Quote from: AnaK on December 02, 2009, 10:51:28 AM
Ali zato i postoje dva dokimenta izvod iz MKR i izvod iz MKV. :burko: Ljutim se, ipak.
ja ih vadim u dve razlicite opstine u drugom gradu...lakse mi je na jednom mestu jedan papir na kom sve pise :D

Glitter

e da, kad smo kod ta dva papira

otisla ja neku sredu na fakultet i cekam na salteru da im vratim izvod iz mkr i diplomu srednje skole, kad sam upisivala fakultet imala sam jedno prezime, sad drugo...pitam ja  :pleasantry: izuzetno ljubaznu salterusu da li mogu da joj dam stari izvod (original pisan rukom) i izvod iz mkv da bi mi novi index bio sa novim prezimenom, ona me pogleda belo i kaze mi da ne komplikujem i da moram da joj dam taj sa devojacim i da ona nema nikakve veze sa izvodima iz mkv.
Ja ostavim original mkr i vratim se u petak da predam neki zahtev, izmedju ostalog i novi popunjen index i pitam da li da napisem novo prezime, ona me gleda i kaze: Pa jesi donela izvod iz mkv?

Mislila sam da cu da je izvucem kroz onaj mikrofon napolje  >:(
pitala sam je da li ona to pre dva dana nije imala nikakve veze sa tim a danas ima, ona kaze:Niste sa mnom pricali  :sissyfight: :sissyfight: :sissyfight:

Xe

Quote from: janavi on December 02, 2009, 10:09:16 AM
naručila za tetku izvod iz mkr iz Kragujevca (sa Kosova knjige)
Meni je stiglo za dva dana, isto drzavljanstvo Kosova, maticni ured Kraljevo.
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

janavi

nije još stiglo, piše 2-5 dana (radnih)
a državljanstvo treba da stigne iz Sombora, tamo pisalo 7 dana
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

Xe

Prosli put ( u maju) mi je izvod iz MKR stigao za dva dana (Raska), ne bude duze. Tih pet dana je uracunati vikend. Ako si porucila danas, mozda sutra, najkasnije prekosutra.
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

janavi

ne znam, poručila sam 2.12. kako tamo piše...
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

emge

Meni u izvodu iz MKR piše novo prezime, a u napomeni kako sam se ranije prezivala i zašto se više ne prezivam tako :)
Mnogo mi je smiješno što postoji mjesto za majčino djevojačko prezime, a moje djevojačko se može pročitati u napomeni.

Glitter

kalimero

meni je hit izvod iz matične knjige umrlih "ne stariji od 6 meseci" :wall: :wall: morbidni debilizam na delu......
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

AnaK

Janko 23.7.2002.

Glitter

Quote from: AnaK on December 07, 2009, 11:44:18 PM
Ko?
bem li ga, opstina Cukarica, da kad dodjem provedem sat vremena na kafi ne u busu ili redu na salteru

kalimero

jao i ti si se venčala na čukarici..... znam kako mi je bio smor svaki put da se cimam do tamo da ga vadim.... eeee, sad nema višeeeee :lol:

trebalo bi da menjam/dodajem prezime.... i to planiram vec 3 godine, nikako da se nateram.... svašta nešto od papira mi treba, ali najgrdje mi je što mi treba iz krivičnog potvrda da nisam krivično gonjena NE STARIJA OD 5 DANA!!!!!! to je kod mene nemoguće (mislim, da mi ne zastari papir, ne da me gone :lol:)
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.