Banke, salteri, hejterski topic :)

Started by Xe, July 03, 2009, 11:15:12 AM

Previous topic - Next topic

maripoza

Quote from: Xe on December 01, 2009, 10:26:49 PM
Pa kad si dugacka  :rofl: Sta bi bilo da mozes jos i nick da dodas?  :crazy:
Pa bar nesto dugacko da imam, majku mu. :lol:
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.
Old enough to know better, but too young to care.

NenaS

Quote from: Xe on December 01, 2009, 10:26:17 PM
Jesi li se udala u istom mestu u kojem si rodjena? Ja nisam.  :crazy: i patim se krstenicama ceo zivot.
Rodjena u Raski, drzavljanstvo u Leposavicu, a papiri iz Leposavica u Kraljevu, udala se i zivi u NS.
Onima koji su posle raspada drzave sredjivali drzavljanstvo, a nisu bili rodjeni u Srbiji, dozvoljeno je da prebace dokumentaciju u mesto u kojem zive. Tako moja sveki krstenicu trazi u NS, iako je rodjena u Bosni, a ja moram da se dopisujem sa pola Srbije.  :crazy: i to bezuspesno.

Nisam, rodjena sam u Aleksincu, a udala se u Nisu. Isla juce po izvod u Aleksinac, i da vidim seku i sestrice.. :girl_in_love:
Aleksandra   14.09. '87.
Jovana         29.12. '90.
Kristina        14.01. '97.

Jasenko        23.10. '95.
Nikola           01.11. '97.

Xe

Pa valjda golub pismonosa leti iz Aleksinca u Nis, ali ovi lenji novosadski golubovi nikako  :rofl:
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

NenaS

Quote from: Xe on December 01, 2009, 10:32:10 PM
Pa valjda golub pismonosa leti iz Aleksinca u Nis, ali ovi lenji novosadski golubovi nikako  :rofl:

E jes mu dalek put, 32km... :rofl:
Aleksandra   14.09. '87.
Jovana         29.12. '90.
Kristina        14.01. '97.

Jasenko        23.10. '95.
Nikola           01.11. '97.

Elanor

i meni na izvodu iz mkr pise da sam udata, kada i za koga (iako prezime menjala nisam). istina, mi smo se vencali ovde (odnosno u ixelles, belgija), pa smo maticarki iz mm-ovog mesta dali medjunarodni izvod iz knjige vencanih na ruke (komsinica :girl_haha: ), a ona prosledila svuda gde treba.
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

Glitter

Quote from: Xe on December 01, 2009, 08:13:43 PM
Trebao, ali su mi  uvek slali sa devojackim prezimenom i prilagala sam gde je trebalo vencani list.
Sad mi prvi put kaze da ce mi mozda praviti problem. Pa cemu onda onaj faking JMBG?  >:(
moj izvod iz maticne knjige rodjenih izlazi sa novim preizmenom, ima stavka rodjena bla bla i pise u napomeni da sam zakljucila brak zaveden pod tim i tim brojem u toj i toj opstini

Xe

Jel treba da spominjem da MM radi u opstini?  :crazy:  >:(
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

janavi

a bre xe ti si baš komplikovana :rofl:

kod mene isto piše sve u napomeni
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

AnaK

Meni su promenili prezime u izvodu iz matične knjige rođenih. I to mi je potpuno, ali potpuno debilno (opština Savski venac)  :fool:
Janko 23.7.2002.

Lani

Pa i meni je promenjeno ime u izvodu MKR. Zar to tako ne treba?  :think:
I onda se u napomeni napiše - sklopila brak tad i tad itd.

AnaK

Meni je potpuno nelogično, ja nisam rođena tako. Mislim da bi napomena bila sasvim dovoljna :burko:
Janko 23.7.2002.

Lani

Elanor

hvala vam sto me podsecate na dobre strane nemenjanja prezimena
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

rafa

hejt hejt  >:(

vratili mi cek bez telefoniranja, sto to mrzim >:(
manji hejt, 'moje' dve sluzbenice nisu bile na poslu, bila neka leva  :wall:
10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception

janavi

naručila za tetku izvod iz mkr iz Kragujevca (sa Kosova knjige) i državljanstvo iz Sombora, sve preko neta, videćemo koliko će trebati da stigne :)

(jel nismo imali neku temu o mkr, ne mogu da nađem)
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it