Banke, salteri, hejterski topic :)

Started by Xe, July 03, 2009, 11:15:12 AM

Previous topic - Next topic

Lani

anelore

Sjajno.  :rofl:
Samo, za to, pre svega, treba imati vremena.

emge

I vremena i živaca. Ja sve da imam vremena, ne bih imala živaca :-[
Ali njemu svaka čast.

AnaK

Ja mislim da bih imala živaca, ali da bi mi ipak bilo nekako neprijatno  :-[
Janko 23.7.2002.

rafa

Meni ne bi bilo neprijatno, ali ne bih imala zivaca.  :lol: :rofl:
10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception

Lani

janavi

Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

Xe

Koliko znam, unutrasnjost saltera se snima, tako da nece biti problem da dokaze ko je cepao novcanice. Ali da se normalan covek zbuni u takvim situacijama, istina je. Osecas se kao u nekoj tweested Skrivenoj kameri  :crazy:
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

Lani

anelore

Ja za ovo videla 2-3 linka na FB.
Paranoja u Raiffeisen banci  :crazy: ciji sam klijent, btw.

Lani

Užas. Ali stvarno, kako ćeš da dokažeš da si im dala baš onu novčanicu iz bankomata a ne neku drugu?
Nikako, tvoja reč protiv njihove. :(

anelore

To odista ne mozes da dokazes, osim ako ti se na snimku kamere bankomata ne vidi prethodno prazan novcanik ili ako u novcaniku imas do 500 dinara vise od onoga sto si podigla sa bankomata -500 dinara, i to u manjim apoenima.

senka

strašno!

mm su skoro zvali iz iste banke (ili u ime iste), oko 21h - to im je omiljno vreme i tražili da izmiri dug na računu koji je ugasio u februaru  :fool:
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

Xe

To ne moze da dokaze, ali moze da je salterusa iscepala novcanicu. Koliko vidim, javio joj se na blog neko iz banke.
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

maripoza

Quote from: Lani on October 05, 2011, 10:38:08 PM
Užas. Ali stvarno, kako ćeš da dokažeš da si im dala baš onu novčanicu iz bankomata a ne neku drugu?
Nikako, tvoja reč protiv njihove. :(
Trebalo bi da se zna koje su tacno novcanice (sa kojim oznakama) izasle iz bankomata u koliko sati (i na ciju karticu). Pa ne bi bilo previse tesko uporediti vremena. Medjutim, ova zena je tamo tretirana kao kriminalac i to je ono sto je strashno. Na taj nacin, zbog jedne novcanice, ne bi smela ni policija da je tretira, a kamoli sluzbenica u banci. Ona je tu novcanicu mogla dobiti negde kao kusur na primer, te nije mogla znati da je falsifikat. (Pa nije dosla u banku s punim koferom falsifikovanog novca.) To sto je novcanica izasla iz bankomata iste te banke cini celu pricu samo jos uzasnijom. :crazy:

U svakom slucaju, ovakve price je dobro cuti da bismo bili spremniji na adekvatnu i pravovremenu reakciju ako nam se ista slicno desi. Neverovatno, mogu misliti kako se zena iznervirala. :crazy:
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.
Old enough to know better, but too young to care.