Banke, salteri, hejterski topic :)

Started by Xe, July 03, 2009, 11:15:12 AM

Previous topic - Next topic

Saska

Quote from: Xe on April 29, 2010, 11:57:24 AM
Skocio mi pritisak samo dok sam citala, sad mogu i ja da se opustim  :lol: :flower:
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

u teoriji služi da se, ako se ne-daj-Bože čukneš s nekim, nagodite bez pandura, u praksi, k'o što čuješ ne služi ničemu

al' po novom zakonu moraš da ga imaš u autu, zato skokni do osiguravajuće kuće koja ti je osigurala auto i uzmi ga

lakalut

Quote from: Xe on April 29, 2010, 11:57:24 AM
Skocio mi pritisak samo dok sam citala, sad mogu i ja da se opustim  :lol: :flower:
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

:lol:
Fora je, koliko sam ja razumela, ako u udesu nema povredjenih i ako je steta do 500e, moze da se sporazumno popuni taj zapisnik, ne mora da izlazi policija da pravi zapisnik,  i osiguranje od "krivca" ti isplacuje stetu u roku od 7 dana :D

Nema sudjenja, ide brze.

Jedna zena iz osiguranja mi u poverenju rece da je taj zapisnik bezveze, i da ga treba izbegavati. Nisam se udubila zbog cega, ali izgleda da tu ima dosta nekog pravnog "lufta".

Ocigledan problem je i kako na licu mesta samostalno proceniti stetu, da li je do 500e?

Meni uplatise 65000din, kako- ne znam? :crazy:
L: april 2006.

J: septembar 2009.

Lani

itacka

nije do 500 eura nego do 200.000 din,sto mu dodje oko 2000 evra
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.06.2010.

lakalut

Quote from: itacka on April 29, 2010, 02:30:45 PM
nije do 500 eura nego do 200.000 din,sto mu dodje oko 2000 evra

Vidis, policajci koji su dosli na mesto udesa su jasno i glasno govorili da to potpisemo ako je steta do 500e, i da se u tom slucaju tako ispalcuje. Sve vreme su pominjali tu cifru :ces: bas mi nije jasno...

aleks

ovde ako zoves policiju moras da platis, tako da svi popunjavaju to sami.
Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

itacka

pa onda oni nemaju pojma,znas kako bi te isqlirali tek onda u Sava osiguranju,rekli bi ti da juris svoje  osiguranje   :)
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.06.2010.

lakalut

Jasno da nemaju pojma, otkud li im ta cifra?  :nokti2:
Mislila sam da ce mi platiti do 500e, a ostalo iz mog dzepa, i da sam se zeznula sto sam pristala na taj zapisnik. Ipak, na kraju, steta je pokrivena- to je najvaznije.
Sava osiguranje ostaje u secanju kao neka sekta :crazy:
Nezgodno je to oko samostalne procene kolika ti je steta na autu, pa cak i do 2000e. Npr nama je sad samo jedna lajsna na krovu sa nekim nosacima kostala 120e, ko bi to znao :think:

Saska

ne znam da li je neko pljuvao Alpha banku, ali ono je jedna takva gomila nesposobnjakovica, da je to strasno  :sissyfight:

zadnjih nedelju dana sam bila tamo 3 puta, jednom sam cekala sat i po, i dva puta po sat vremena, za najobicniju transakciju

srecom, necu vise imati posla sa njima, bar ne svojom voljom

Lani

Rame uz rame su sa Marphin bankom onda. :crazy:
Ni ja sa njima više neću imati posla, fala Bogu.

kalimero

Quote from: janavi on February 01, 2010, 04:14:02 PM
nisu banke, nego izvod iz knjige rođenih
ja naručila, i stiglo mi malopre
i ladno u napomeni ima za venčanje, i promenu prezimena, a za razvod nema :think:
ažurni su baš ;)

edit: i prezime majke pogrešno :hm:

:rofl:

moja priča ista.....odem po izvod iz MKR, svoj, treba mi za pasoš, srećom može u Starom Gradu, ne moram u Savski..... da mi žena izvod, nigde upisa da sam razvedena!!!!! Ne bih ja dramila oko toga, nego onda moram da jurim bm da daje izjavu za Batin pasoš.....
a i što je još bolje, u ruci imam stari izvod, stariji od 6 meseci, u kome je razvod UPISAN :wall:

Naravno da sam morala u Savski, i jedva me posle pola dana ubedjivanja pustiše da idem u sobu 11, gde neki fini čika radi na ispravljanju njihovih brljotina.....čovek mi za 5 min dade pravi izvod, ništa mi nije naplatio (jer je njihova greška - nije me ni pitao da l sam platila taksu) i još mi kaže "e, još kad bi znali da sačuvaju izmene kad ih unesu" :rofl:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Glitter

Quote from: kalimero on May 10, 2010, 05:59:12 PM
:rofl:

moja priča ista.....odem po izvod iz MKR, svoj, treba mi za pasoš, srećom može u Starom Gradu, ne moram u Savski..... da mi žena izvod, nigde upisa da sam razvedena!!!!! Ne bih ja dramila oko toga, nego onda moram da jurim bm da daje izjavu za Batin pasoš.....
a i što je još bolje, u ruci imam stari izvod, stariji od 6 meseci, u kome je razvod UPISAN :wall:

Naravno da sam morala u Savski, i jedva me posle pola dana ubedjivanja pustiše da idem u sobu 11, gde neki fini čika radi na ispravljanju njihovih brljotina.....čovek mi za 5 min dade pravi izvod, ništa mi nije naplatio (jer je njihova greška - nije me ni pitao da l sam platila taksu) i još mi kaže "e, još kad bi znali da sačuvaju izmene kad ih unesu" :rofl:
kali raspitaj se negde su dozvoljavali izvod stariji od 6 m

kalimero

ma, sad više nema veze, izvadila sam i izvode i državljanstva......
ustajem za par sati i pravac fuckin' Sopot..... (javljam kako smo prošli) :molitva:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

dmi

banka intesa  :sissyfight: kojom sam inace godinama bila ekstra zadovoljna
pre nego sam krenula ovamo isla sma da zatvorim tekuci racun. i tu ti oni mene ubedise, nema potrebe, pa sad kad ste presli na obican niste na hit-u vise ne placate odrzavanje i tako dalje.
ja pogledam danas, anisam ulazila par meseci jer stvarno nemam potrebe i vidim da mi uredno od decemra napalcuju 100 dinara odrzavanje racuna.
zasto?
zna li neko ili da ih pozovem da porazgovaramo :mrgreen: na kratko?
Tesa Principessa 12.06.2005.
"...you're never fully dressed without a smile..."

"Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act."  — Leonard Cohen

janavi

Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it