Banke, salteri, hejterski topic :)

Started by Xe, July 03, 2009, 11:15:12 AM

Previous topic - Next topic

janavi

u vojvođanskoj bi trebalo da je samo logovanje iz browsera

ovo sa pinom i tokenom je ipak viši nivo zaštite, možda je to zbog toga
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

disco2000

Grandmothers and frogs :lol: ko zna o cemu mi pricamo :lol:

Margarita

ma razumemo se skroz :lol:
Quote from: janavi on November 15, 2011, 07:38:30 PM
u vojvođanskoj bi trebalo da je samo logovanje iz browsera

ovo sa pinom i tokenom je ipak viši nivo zaštite, možda je to zbog toga

verujem da je u boldovanom kljuc

Xe

Hipo ima sifru za ulaz, ali ima i ogranicene racune na koje mozes da placas. Intesa ima dva nacina ulaska - obican, kad hoces da pregledas stanje, i sa CD-om kad hoces da placas. Tako je bilo i kod CA, kako je sad, ne znam.
I Erste banka ima Halcom sistem, pa su verovatno i kod njih uslovi isti. Meni odgovara to sto ne moram da se bakcem sa CD-om koji treba obnavljati svake dve godine novim podnosenjem zahteva (bar je tako bilo, sumnjam da su promenili), ali prija mi sto automatski ubacuje sve podatke o primaocu i ima opciju zapamcivanja transakcija.
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

emge

U raiffaisen banci imaš sms uplate na ebankingu, plaćaš kome oćeš, a na sms ti stigne kod da potvrdiš da si to ti. Sve uplate su bez provizije.

NenaS

Quote from: Xe on November 15, 2011, 07:54:41 PM
Hipo ima sifru za ulaz, ali ima i ogranicene racune na koje mozes da placas. Intesa ima dva nacina ulaska - obican, kad hoces da pregledas stanje, i sa CD-om kad hoces da placas. Tako je bilo i kod CA, kako je sad, ne znam.
I Erste banka ima Halcom sistem, pa su verovatno i kod njih uslovi isti. Meni odgovara to sto ne moram da se bakcem sa CD-om koji treba obnavljati svake dve godine novim podnosenjem zahteva (bar je tako bilo, sumnjam da su promenili), ali prija mi sto automatski ubacuje sve podatke o primaocu i ima opciju zapamcivanja transakcija.
Posle prve izvršene transakcije možeš da zapamtiš primaoca i onda se nadalje automatski unose podaci.
Aleksandra   14.09. '87.
Jovana         29.12. '90.
Kristina        14.01. '97.

Jasenko        23.10. '95.
Nikola           01.11. '97.

Mirka

Razmišljala sam da li da stavim ovo tamo na malo zabave, ali ipak mislim da je ovde smislenije  :rofl:

Imao Mujo malu firmu i jave mu iz opštine za koju je nešto sitno radio da
su mu prebacili pare.
>Zovne on bankarsku službenicu u 8 ujutru i pita:-"Jesu li mi legle pare
iz opštine?"
>Kaže službenica :-"Jesu, gospodine Mujo!"...
> I zove Mujo svaki sat do kraja radnog vremena i isto pita:-"Jesu li mi
legle pare?"
>Iznervirana službenica banke u 4 poslepodne nakon desetog poziva:-"Jesu
Mujo, pa rekla sam vam već deset puta! Nemojte biti dosadni!"
>Na to će Mujo:-"To ja samo da vidite kako je nama kad nas zovete za
kredit!"!!!
Kosta, 27.05.2004.
Todor, 03.10.2009.

Lani

Xe

Procitala sam sestri, ona radi u Intesi  :lol:  a radila je na tim poslovima podsecanja zaboravnih  :lol:

Mirka

Kosta, 27.05.2004.
Todor, 03.10.2009.

Xe

Quote from: Mirka on November 18, 2011, 07:29:49 PM
Uf, nije joj baš zabavan posao  :rofl:
Sad radi na privrednim kreditima, svanulo joj je

Banke su masovno poslale dopise za potpisivanje aneksa ugovora. Cekam je da se vrati s posla pa da mi objasni, da ne cimam tatu.

AnaK

Ja sam dobila samo za potpisivanje aneksa o kreditnoj kartici, smanjuje se kamata sa fiksnih 2,5% mesečno na 1,7% + promena indeksa troškova života npr. Piše da ako ne dođem da potpšem Aneks, banka će od 05.12. svakako primeniti novi obračun jer je za mene povoljniji.
Janko 23.7.2002.

emge

Da nije tvoja banka iz ovog članka što okači Senka?
Ja bih zvala da se raspitam da li je to zaista bolje. :ces:

Saska

I ja sam dobila neki takav dopis (iz SG banke), letimicno sam ga procitala i bacila u kantu. Ionako ce uraditi kako zele.