Banke, salteri, hejterski topic :)

Started by Xe, July 03, 2009, 11:15:12 AM

Previous topic - Next topic

Unabebili

Quote from: anelore on October 19, 2012, 12:12:17 PM
Ma sve se slazemo, meni je ona u top 5 primera finansijske proracunatosti u braku i vezi. Ne mogu da zaboravim, kada smo MM i ja poceli da zivimo zajedno, ja imala vise prihoda i steka (to je bio tada sticaj okolnosti), pricam joj ja kako smo kupili klimu i treba da je ugradimo, ona kaze "Jel' to od tvojih para. Ako je od tvojih, sta ces da radis ako raskinete, da cupas klimu iz zida?"

znaci, dno  :sick:

mislim, nisam ja bas toliko glupa da ne znam da postoje iskljucivo racundzijski brakovi i da se zene cak ciljano udaju zbog kinte, ali od mene je to udaljeno zilion svetlosnih godina i izaziva mi fizicku mucninu i stvara odredjen sttepen agresije  :rofl1:

moja najbolja, dugogodisnja prijateljica (srecom, vec bivsa   ;D )  je takav primerak i ona se izbezumljivala oko moje opustenosti kad je materijalno u pitanju

kad sam joj rekla da sam se zaljubila , a ona odma pitala:
- Ima li stan, sta vozi, gde radi , kolika mu je plata?
Bogte, formirala 4 pitanja u jednoj recenici  :o
A ja odgovorila: " Nema, Mondeo, ne radi, nema platu"
Jebote, njena faca je bila zgrozena  :rofl:

Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

Lani

Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

Anelore  :hm:

Znam i ja tako razne parove... i one gde niko nikom ništa ne govori, gde kriju štekove, gde svako ima (i troši) dok ima svoju platu, gde se tačno zna od čijeg novca se plaćaju računi, od čijeg vrtić, od čijeg hipermarket i sl.  :crazy: Ni sa jednima se ne bih menjala.
Kod nas je sve zajedničko uvek bilo, čak i kad smo bili samo momak i devojka.

anelore

Znam, sve znam. Imala je ona jos slicnih izjava, a i postupaka, po raznim osnovama, zbog toga je nas kontakt dosao na nivo ljubaznog razgovora kad se sretnemo na ulici ili u Veru. 

Elanor

dobro je dok ne dodje do toga cije je vino u frizideru :rofl:
a cula sam i za to :crazy:
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

Lani

Margarita

o boze :rofl: vino :crazy:
meni je tako normalno da je sve nase

Summer

vino  :rofl:

kod nas sve zajednicko, placamo kako sta stize na red, oko krupnijih stvari se dogovaramo. ja kad krenem da nabrajam za sta sam odmah spiskala platu (platila ovaj, onaj racun, vrtic, kupila ovo ono....a iz nekog razloga imam potrebu da to pricam  :girl_haha:) mm kaze - ok, ok, ne mogu da te slusam, imacemo od cega da zivimo do kraja meseca  :rofl:

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

Lani

Ja imam problem samo sa tom dimenzijom tajnovitog. Svi ti tajni štekovi, kupljene stvari a da onaj drugi ne zna i sl, sve su to prećutkivanja a ja mislim da u zdravom odnosu dvoje odraslih razumnih ljudi nema mesta prećutkivanjima. Ili strahu, to je još gore naravno. (ono strah me da prijavim mužu da sam nešto kupila sebi pa krijem. :crazy:)

Vila

I mene ta tajnovitost najviše nervira.
Mm i ja imamo podelu šta ko plaća, ali samo zbog upravljanja parama, on je lepo smislio šta ćemo odakle, ja prihvatila uz amandmane ;D ali sve je to zajednički novac kojim oboje raspolažemo.
a da nešto odvojeno na stranu ili kupljeno od njega tajim, ne dolazi u obzir.
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

Lani

Ma da, pa evo i kod nas uglavnom mm plaća u hipermarketima jer često on ide sam, u gluvo doba noći, kad deca legnu da spavaju pa plaća svojom karticom. Ali daleko od toga da mu ja sad ne bih dala svoju karticu ili da digne pare sa mog računa za to. E onaj slučaj koji sam pomenula je bio takav.
To da ne pomisliš Vilo, da tebe i tm svrstavam u te primerke.  :lol:

Unabebili

:stop: to za raspodelu u frizideru pozdravljam
jbte, sta god ostavim, a da bas volim, nestane i jos ga hvatam na delu  :lol:

poslednje je bilo sir sa biberom  :rofl:

inace, mi se na konto toga ludo zabavaljamo, jer te neke delicije krijemo po kuci, i onda kad dodje trenutak, onaj ko je sakrio, izvadi, stavi na tanjir i teatralno unese u dnevnu sobu i znacajno kaze: - ovo je moje  :rofl1:

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

martina

Quote from: Unabebili on October 19, 2012, 03:15:34 PM
:stop: to za raspodelu u frizideru pozdravljam
jbte, sta god ostavim, a da bas volim, nestane i jos ga hvatam na delu  :lol:

poslednje je bilo sir sa biberom  :rofl:

inace, mi se na konto toga ludo zabavaljamo, jer te neke delicije krijemo po kuci, i onda kad dodje trenutak, onaj ko je sakrio, izvadi, stavi na tanjir i teatralno unese u dnevnu sobu i znacajno kaze: - ovo je moje  :rofl1:
e i kod nas, bas tako
s tim sto mi i djeca pojedu
a oko pica se ne svadjamo, pivo je moje, vino njegovo
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

Unabebili

jedino me tesi sto ovaj krade i detetovo
znaci, nije nista licno  :rofl:

Summer

Jao i moj  :rofl:

David obavezno napominje pri stavljanju nekog slatkisa u friz - nemoj tata da nam pojedes ovo kad mi zaspimo  :rofl:

Ovo bas nikakve veze sa bankama nema, ali 'ajde  :rofl:

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

Lani