Main Menu

Hardver za e-knjige

Started by Praslin, July 09, 2009, 09:17:37 PM

Previous topic - Next topic

Praslin

Ja bih volela baš ovaj:
http://www.sonystyle.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?catalogId=10551&storeId=10151&langId=-1&productId=8198552921665828560

nije jeftin (oko 280$), ali nije baš ni nemoguće skup.
Trenutno mi ne upada u budžet, ali biće moj kad-tad  :dance1:

Znam da Lilit ima nešto slično. Ima li još neko? Kako ste zadovoljni (Lilit included)? Kakvo je iskustvo čitanja sa toga? Da li bole oči?

"Jao šta nas čeka, biće meni ove gliste milina jednog dana, sa setom da ih se sećam" - Disco

Nanny Ogg

Pa gde nadje bas Danijelu Stil  :girl_haha: :girl_haha:

Ja za sada ne razmisljam o kupovini ovakvog gadgeta, jer volim da citam sa papira, a i taj novac bih mogla da potrosim na razne druge lepe stvari. Eventualno ga pazarim nekad kad bude bio bas jeftin (ili ja bas bogata  :lol:)

Ajte zene, ne dram'te

Praslin

Pa kad volim ljubiće  :girl_haha:

Na google može da se nađe preko 500.000 besplatnih knjiga koje su public domain, odnosno ne podležu više autorskim pravima. Ima svašta da se čita i za džabe, ima i da se kupi, a ima i da se nađe "ispod žita"  :girl_haha:

"Jao šta nas čeka, biće meni ove gliste milina jednog dana, sa setom da ih se sećam" - Disco

Nanny Ogg

Mene to ne odusevljava, ja radim u biblioteci  :girl_smile: Imam vise knjiga nego sto mogu da procitam za tri zivota  :girl_haha:

Ajte zene, ne dram'te

Glitter

tuj sam ako ti treba nesto ispod zita :girl_haha:

Praslin

E, pa... ti se ne računaš!  :ljut:

To je za nas koji se patimo sa kojekakvim pauzama, trčkamo sa jednog posla na drugi, gubimo vreme po vozovima, vukljajuči torbe teške od knjiga.
Ovaj gadžetić bi meni mnogo značio.
Imam ja lap-top, ali je star, baterija kratko drži, težak je za nosanje, a opet ga uglavnom (kad ga nosim) koristim da nešto čitam sa njega, eventualno da nešto upišem.

Praslin

Quote from: Glitter on July 09, 2009, 09:33:21 PM
tuj sam ako ti treba nesto ispod zita :girl_haha:
je l' može jedan hardver ispod žita, a?  ;D

Glitter

Quote from: Praslin on July 09, 2009, 09:35:17 PM
je l' može jedan hardver ispod žita, a?  ;D
ovda snjim lopovima to nije zanimljivo, mada mogu da se raspitam ;D

Nanny Ogg

Quote from: Praslin on July 09, 2009, 09:34:15 PM
E, pa... ti se ne računaš!  :ljut:

To je za nas koji se patimo sa kojekakvim pauzama, trčkamo sa jednog posla na drugi, gubimo vreme po vozovima, vukljajuči torbe teške od knjiga.
Ovaj gadžetić bi meni mnogo značio.
Imam ja lap-top, ali je star, baterija kratko drži, težak je za nosanje, a opet ga uglavnom (kad ga nosim) koristim da nešto čitam sa njega, eventualno da nešto upišem.

Eeej, pa jasno je meni savrseno cemu to sluzi, i slazem se da je korisna stvarcica ako volis da citas, a nemas puno vremena. Samo dadoh komentar da meni to ic ne treba :) A znam da sam u tom smislu "privilegovana", da tako kazem :)

Ajte zene, ne dram'te

Xe

Samo da prijavim da je Amazon juce pojeftinio kindl za 80 dolara. :)
A da se "kupi" ima svuda :) Glitt ce ti pomoci  ;D
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

Glitter

pitacu jednog drugara mada ko zna, mozda i bude nesto od toga...mada kad sam pomenula ispod zita mislila sam na knjige :lol:

Praslin

Quote from: Glitter on July 09, 2009, 09:42:37 PM
pitacu jednog drugara mada ko zna, mozda i bude nesto od toga...mada kad sam pomenula ispod zita mislila sam na knjige :lol:
Ma i ja sam prvo mislila na knjige, pa sam posle pomislila da bi možda moglo i nešto drugo da bude... :-[

Šalikam se, naravno. Kupicu ga ja kad mi dođe red za to. Problem je što to stoji trenutno jaaako nisko na listi prioriteta  :-\

A Kindle je takođe super fora, ali ne znam koliko je ograničen na amazon, a i skup je, bwe!

Glitter

a sto na amazon sad ne kontam...jel iskljucivo vezano za njih to skidanje i citanje knjiga?

Xe

Nije ogranicen na Amazon, bar ne na sajtu sa kog ja kupujem filmove i serije :lol:
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

Glitter

Quote from: Xe on July 09, 2009, 10:55:27 PM
Nije ogranicen na Amazon, bar ne na sajtu sa kog ja kupujem filmove i serije :lol:
hint ;)