Main Menu

Detox Diet

Started by Lukina mama, July 21, 2009, 05:52:20 PM

Previous topic - Next topic

Lukina mama

Elem, iskukah se na tricama, ovde cu samo da produzim  :crycry:

Program se zove 3 - Step Detox

I step:
u ovoj fazi se smanjuju hronicne upale, tako sto se alergeni iz hrane odstranjuju dijetom, i strukturne promene se primenjuju da se kicmeni stub ispravi, kako bi se energija slobodno prenosila. U ovoj fazi se uzimaju supplements, prirodne pilule koje potpomazu ceo taj proces. Ova faza traje 10 dana.

Sto se hrane tice , jedu samo samo nemasno meso (lean proteins) riba, piletina, curetina, zajedno sa vocem i povrcem. Protein porcija, su male , sme da bude velicine sake  a povrce ne stedite :D

Mogu jaja da se jedu.

Hrana koja treba da se izbegava:
* Sva hrana koja sadrzi gleten, psenicu, raz, ovas, jecam, makarone, i ostali proizvodi od rafinisanog brasna.
* Alkohol, kafein, soda, i vocni sokovi koji imaju visok sadrzaj rafinisanog secera.
* Svinjsko meso, narezak, slanina, virsle, meso iz konzervi, kobasice  i skoljke.
* Kukuruz i paradajaz, ali samo ako si alergican.
* Svi mlecni proizvodi , kao i dressing za salate koji su kremkasti.
* Hrana bogata mastima i uljem, ukljucujuci kikiriki, rafinisana ulja, margarin i biljna mast.
* Sva ostala hrana na koju ste alergicni.

Polse cu da nastavim II fazu, koja traje izmedju 10-20 dana, kojim se izbacuju toksini i stetne bakterije iz tela.

p.s. ne zamerite na gramatickim greskama, u isto vreme citam i prevodim, i radim  :-[
Luka ,09 April 2005

AnaK

Daleko je od lakog, ali nije neizvodljivo. I sigurno će ti koristiti. Možda sme ta zelena detox kafa?

Jedva čekam rezultate  :clap:
Janko 23.7.2002.

janavi

meni je ovo mnogo interesantno
šta sadrže ti supplements?
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

Lukina mama

Quote from: janavi on July 21, 2009, 06:35:55 PM
meni je ovo mnogo interesantno
šta sadrže ti supplements?

Ne znam, pogledacu kad dodjem kuci.

Znam da pijem nekih 35 na dan  :blink: ali je sve to prirodno, i znam da ce mi biti bolje, nego moram psihicki da se spremim, i da pokupujem namirnice koje mi trebaju.

ako hoces mogu tu brosuru koju imam da skeniram i posaljem ti na mail.
Luka ,09 April 2005

janavi

ako ti nije teško, može
ne moraš da  žuriš :)
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

Lukina mama

Luka ,09 April 2005

Beatrix Kiddo

Tu sam da pruzim podrsku  :innocent:
Balša  02.09.2002.
Varja  29.07.2004.
Uroš   07.05.2007.

Dusica

Lukina, a sta kazu tamo o Detox 7? Sta je sastav toga?

Lukina mama

Quote from: Dusica on July 21, 2009, 08:35:57 PM
Lukina, a sta kazu tamo o Detox 7? Sta je sastav toga?

Dusice, a gde si videla taj Detox 7? ja traziim al ne nalazim  :-[
Luka ,09 April 2005

Xe

:ljut: ne moze kafa
:ljut: ne moze slanina
:ljut:
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

Lukina mama

Xe, znas koliko ce mi biti tesko bez slanine...ni malo, ali kafa  :crycry:
Luka ,09 April 2005

janavi

pa piješ vodicu, i zamišljjaš da je kafa

ja bih ladno mogla bez većih problema

Xe

Ja uopste ne pijem puno kafe, jednu do dve dnevno, ali ako ne popijem ovu ujutru, ceo dan me boli glava - dok ne popijem kafu.
Kad sam pila neke homeopatske lekove, bilo mi je preporuceno da izbegavam kafu. Posle tri dana mucenja homeopata mi je rekao da popijem kafu, jer je po organizam gore da se tako muci  :crazy:
A slanine bih mogla da se odreknem, samo kad je ni MM ne bi jeo, inace   :crycry:

Xe

Koliko kafa  u mom postu  :crazy:

Dusica

Quote from: Lukina mama on July 21, 2009, 08:48:31 PM
Dusice, a gde si videla taj Detox 7? ja traziim al ne nalazim  :-[

Evo ima ovde  http://www.walgreens.com/store/product.jsp?CATID=100163&id=prod1495555
Interesuje me sta je sastav toga i kako radi