Main Menu

Preparati za mršavljenje

Started by AnaK, July 30, 2009, 10:52:49 AM

Previous topic - Next topic

AnaK

Da li ste koristili neki koji biste da preporučite, ili znate nekoga ko je nekim bio zadovoljan?

Ovih dana intenzivno viđam reklamu za ove:

http://www.bioclinica.info/start.php

I probala bih neki. Samo nemam ideju koji :) Neka preporka?

PS. Molim eventualne prosvetitelje da o zdravoj ishrani i vežbama pišu na nekoj drugoj temi  ;)
Janko 23.7.2002.

dmi

herbalife je fenomenalan preparat ali i veoma skup
svi moji koji su ga pili ili ga piju su prezadovoljni rezultatima
opet, po meni je izuzetno skup
Tesa Principessa 12.06.2005.
"...you're never fully dressed without a smile..."

"Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act."  — Leonard Cohen

AnaK

On menja obrok, a ja generalno nemam problem sa apetitom, nego verovatno metabolizmom. Pa sam smislila da probam neke 'sagorevače masti'.
Janko 23.7.2002.

Deda

Znaci Fina, ajde cao sa teme :girl_haha:
Isto me muci :crycry:
Neka kapsulica da topi salo a ubija apetit... :-[
A koliko li kosta ona zelena kafa sto se pojavila sad?
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

AnaK

Oko 1.500 dinara je dvonedeljna doza.
Janko 23.7.2002.

Deda

Ja imam problem i sa apetitom i sa metabolizmom i sa karakterom...I sa krstenicom :sissyfight:

Finalina

Gledam vec neko duze vreme (po reklamama u novinama) ovo sto je na linku. Nemam nikakvo iskustvo po pitanju ovih proizvoda, ali ako bih se odlucivala za neki, evo kojim redom bih to ucinila:
Citrax
Bromelin
L-carnitin

Ikustvo imam sa:
Fisiodiur ( tonik i tablete) uzmem jednom godisnje garnituru
Tonalin (tablete) probala sam ga 2005 godine na skijanju
Nutrilans (mrvice tj nesto kao musle) probala sam ove godine

Zadovoljna sam koriscenjem svega nabrojanog i bez nekih vecih dopunskih napora ( dijete, vezbe ).

Uvek je neki sastojak iz preparata povezan sa problemcicem koji imamo u visku kilograma, pa treba malo mucnuti glavom da se odabere onaj koji nam pomaze da poguramo celu tu stvar.

AnaK , neizbezno je makar malo se osvrnuti na ishranu i vezbe, samo radi nekih pravila i cinjenica u vezi upotrebe preparata za mrsavljenje. Zavisno "od coveka do coveka" i rezultati upotrebe ovako nekih dodataka zavise od od nekog cinjenicnog stanja organizma ( od debljine do navika koje covek ima ).

Finalina

MissL

Kad proberes koji ces javi, mislim da cu i ja, nema mi druge... Mada je meni potrebnije nesto sto ubija apetit, stari Herbafast je za to bio odlican.
Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

Deda

Jao jeste...ali treba bar 3 kutije.... :crycry:

Finalina

Quote from: AnaK on July 30, 2009, 11:11:41 AM
Pa sam smislila da probam neke 'sagorevače masti'.
ima ih raznoraznih, a medju njima i nekih nepreporucljivih ( to se moze procitati na sajtovima koje imaju ovi sto bilduju ili sto prodaju te "profi" sagorevace )

sagorevaci masti ne uspostavljaju dobar metabolizam

Gost51

herbalife
mm koristio, smrsao

dmi

jest, herbalife menja obrok i ako se pravilno pije dovede ti metabolizam na normalu.moj brat od ujaka je skinuo 17 kg, fenomenalno se oseca i potpuno normalno jede sada
i on je imao problem sa metabolizmom, ne sa kolicinama hrane vec sa probavom i lepljenjem
al opet, jezivo je skup ako ga kupujes od distributera po prodajnim cenama. mnogo je povoljnije ako neko tvoj to radi pa ti ga proda po nabavnoj ceni
drzim fige da nadjes nesto sto ce ti odgovarati
Tesa Principessa 12.06.2005.
"...you're never fully dressed without a smile..."

"Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act."  — Leonard Cohen

AnaK

Moje iskustvo je da je metabolizam jedna od urođenih stvari, i da se na isti uz maximum truda može minimalno delovati.
Janko 23.7.2002.

Finalina

Slazem se AnaK, upravo zato treba usvojiti neka pravila i naci neki model ishrane (ukljucujuci i povremenu upotrebu ovakvih preparata ) kako bi krajnji rezultat ipak bio dobro opste stanje i zadovoljavajuci izgled. Treba se prilagoditi metabolizmu da on ima neke optimalne rezultate tj olaksati mu rad.

Herbalife je ekstra, ali ima visoku cenu ( koja vredi u odnosu na sve ostale proizvode koji su dostupniji )

Zaboravila sam da pomenem ( to je ista stvar kao sejk od Herbalifa, u osnovi ) - soja lecitin u prahu (soja vita) , prodaje se u marketima.