Main Menu

Preparati za mršavljenje

Started by AnaK, July 30, 2009, 10:52:49 AM

Previous topic - Next topic

Masha

a kako deluju one kapsule jabukovog sirceta?

AnaK

Nemam pojma, meni to sve deluje - blago i neupotrebljuvo  :-[
Janko 23.7.2002.

Finalina

Jabukovo sirće sadrži pektin koji usporava upijanje glukoze iz organa za varenje, čime se sprečavaju nagle promene insulina, a time i šećera u krvi. Na taj nacin jabukovo sirće utiče na sagorevanje suvišnog masnog tkiva. Takođe zbog dosta kalijuma kojeg ima u sebi ovo sirće je važno za pravilno funkcionisanje srca i mišića.

Pored toga što je bogato kalijumom, jabukovo sirce ima mnogobrojnu lekovitu primenu, jer vezuje kalijum sa drugim mineralnim sastojcima. Bogato je fosforom, kalcijumom, sumporom, gvožđem, natrijumom, hlorom, magnezijumom, odnosno svim mineralima koji se nalaze u samoj jabuci.

primena jabukovog sirćeta:kod lečenja hroničnog umora, visokog krvnog pritiska, migrene, zapaljenja grla, vrtoglavice, trovanja hranom (uništava štetne bakterije u sistemu za varenje), zapaljenja bubrega, infekcije bešike i smanjenja telesne težine. Za lečenje hroničnog umora najbolje je uzimati mešavinu jedne šolje meda sa tri kašičice jabukovog sirćeta. Uveče pred spavanje treba uzeti dve kašičice ove smese.

Ivy

apetit definitivno smanjuje Herbafast...C-chitosan pomaze u smanjenju masnih naslaga ali uz bar malo vjezbi moze da ima efekta :-[... Vitka Hoodia takodje apetit...ali Herbafast ima prednost jer se uzima jedna dnevno...Nije los Vitka fitnes caj...bar te natjera da pijes dosta tecnosti...

AnaK

Ja znam da ne izgleda tako, ali... ja stvarno uopšte nemam problem sa apetitom. A i tečnosti pijem najmanje 2l dnevno. Treba mi neki burner :lol:
Janko 23.7.2002.

Ivy

jasno jasno... nazalost ja za takav preparat ne znam  :(

AnaK

Moraću da probijam led :) Pvi Citrax ili Formula 705  :think:
Janko 23.7.2002.

Ivy

Quote from: AnaK on July 30, 2009, 01:28:37 PM
Moraću da probijam led :) Pvi Citrax ili Formula 705  :think:

705 probala sestra..i bacila...

ne znam zasto ali bioclinika proizvodi mi djeluju kao sarena laza   :think:

Finalina

AnaK @ verujem da nemas problem sa apetitom, ali ako mislis da hrana ne utice na debljinu, ja sam uverena da nece ni ovako neki preparat. Znam da se granicim sada sa prosvetiteljskim, ali ide u prilog temi bas kao sto si i navela: ono sto je bitno jeste da na metabolizam delujes onim sto jedes i pijes, a to je upravo izbor hrane ili ovako nekog preparata, u kombinaciji sa voljom da ipak nesto promenis u sastavu sadrzaja dnevnog unosa svih obroka.

Neka detoksikacija je, po mom misljenju , na prvom mestu. Zato stalno pominjem Fisiodidur - odradjuje posao izbacivaca viska tecnosti (tonik) i sagorevaca (tablete).

Velike kolicine C vitamina tj onogo sto se nalazi u citrusima, ide u prilog ovom Citraxu.

Bromelin je bas delotvoran i sastojak je dosta preparata koji se i profi korsite.

Sve ostalo sto mnogo obecava, a ja slabo umem da povezem kako i deluje, ne bih izabrala pa taman i da je dzabe.

Svidja mi se tema, uklapa se u moje aktuelno premisljanje da li da probam neko tako instant resenje.

nelly

vidim da pominjete Herbafast,svi su mi pričali da je super,mnoge probale oduševljene
ali meni je bilo loše kada sam ga pila,baš velika mučnina.
...okrenuću lice prema suncu i senke će ostati iza mene ...

Glitter

i niko na kraju da napise koliko kosta taj herbalife  >:(

mm je pio svako jutro u casi mlake vode kasiku meda, kasicicu cimeta i kasiku jabukovog sirceta, izbacio je hleb i prestao da jede posle 6 popodne i skinuo slauf koji se gomilao jos od trudnoce  :girl_haha:
i to za vrlo kratko vreme

AnaK

Ja mislim da je mesečna količina nešto preko 50€.
Janko 23.7.2002.

Glitter

Ivy

ne ne ne...11 e je kutija...ima deset tableta...za deset dana...

Deda

Ne pricate o istom, AnaK o herbalife a Ivy o herbafast
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006