Main Menu

Probušene uši

Started by AnaK, July 31, 2009, 03:02:02 PM

Previous topic - Next topic

AnaK

Imate li? I nosite li minđuše?

Ja imam rupice na ušima 100 godina, kad sam bila mala bilo je il' da crknem, ili da bušim uši. Nešto malo manje od 100 godina nisam nosila minđuše, i rupice su mi zarasle. Sad bih opet da ih aktiviram, nešto mi se nose minđuše (kriza srednjih godina, izgleda :crycry:)

Gde se sada buše uši, pištoljem?
Janko 23.7.2002.

gasha

Mislim da se u svakoj zlatarskoj radnji mogu probusiti usi.

p.s. obozavam mindjuse , narocito ako zveckaju ;D
Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

Gost51

:crycry:
volim, volim
ali otkako nosim naocare za stalno, nekako mi je previse svega na glavi
(mozda se neko sjeca moje rajf epizode)
mislim da cu zbog mindjusa i rajfa preci na sociva  :girl_haha:
stvarno

Pepi

I ja obožavam minđuše, od onih sasvim malih, kao zrno bisera, do visećih do pola ramena  :innocent:
U svakoj zlatari se mogu probušiti uši, kažu bezbolno  :)
Mene su majka i baba, tatina majka, krišom odvele da mi probuše uši kad sam napunila dve godine...tata to nije odobravao, a ja sam mesec dana po najvećoj vrućini nosila kapu na glavi, da ne bi primetio  :lol:

dmi

ih pa sto ne rece, da ti pokazem moje nove male ljubicaste od svarovski kristala
bas sam ih stavila pre dva dana, mnooooogo mi se svidjaju
Tesa Principessa 12.06.2005.
"...you're never fully dressed without a smile..."

"Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act."  — Leonard Cohen

AnaK

Mislim da su mi glavni motiv i Swarovski minđuše koje nosi koleginica. Jedne su providne, druge plave. A tebi te ljubištaste divno idu uz nove ljubičaste cvike  :love32: I oči  :crycry:
Janko 23.7.2002.

disco2000

Nekada sam ih stalno nosila (do ove Nove godine, otprilike), kao i prstenje, sve srebrno, naravno... ali ne mogu vise, smeta mi, zulja, nervira, pa mi se naduju prsti i tako :'(
Prava sam dzangrizava baba :crycry:

Dawn

Tri rupice na jednom, dve na drugom uhu... obožavam male karike... ugl. volim minđuše manjeg formata :)

dmi

Quote from: AnaK on July 31, 2009, 03:30:03 PM
Mislim da su mi glavni motiv i Swarovski minđuše koje nosi koleginica. Jedne su providne, druge plave. A tebi te ljubištaste divno idu uz nove ljubičaste cvike  :love32: I oči  :crycry:

hvala drugarice, mnogo sam zazalila sto ne kupih jos neke...
Tesa Principessa 12.06.2005.
"...you're never fully dressed without a smile..."

"Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act."  — Leonard Cohen

Despina

Volim, nosim :)
Busila ravno tri puta.Prvi put skinula pa zaraslo, drugi put busila bakina komsinica iglom :crazy:
Opet skinula, poslije treceg puta nisam skidala :rofl:
Najvise volim sitne mislim svidjaju mi se i one ogromne ali mi ne stoje :'(
A, L, S

AnaK

I ja volim srebro. Juče sam na Krstarici naletela na oglas, neko prodaje u Pančevu jako lep nakit. A mislim da je i u parfimeriji Mala Vida neki nakit koji sam videla srebrn, ali mi deluje  prilično skupo  :crycry:
Janko 23.7.2002.

janavi

volim da nosim, al zabušavam
probušila uši posle srednje škole, ne volim da vidim decu sa minđušama
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

AnaK

Meni su bebe sa probušenim ušima tužan prizor. Devojčice nisu, jer verujem da je to njihova želja najveća na svetu :) Ja sam imala 3-4-5 godina i stvarno se sećam koliko sam to želela, i koliko sam bila srećna kad su mi ispunili želju. Vodio me na bušenje ušiju deda, od nane i dede su mi te minđuše i bile poklon. I danas ih čuvam  :love32:
Janko 23.7.2002.

Gost51

ova moja spominje mindjuse vec neko vrijeme...

Dawn

Da vi vidite Anu kako je ponosna ovih dana :love32: Svako veče pre spavanja "Mama, jesu mi lepe minđuše"?