Main Menu

Probušene uši

Started by AnaK, July 31, 2009, 03:02:02 PM

Previous topic - Next topic

AnaK

Janko 23.7.2002.

Xe

Quote from: Flyingman-Junior on August 02, 2009, 12:06:08 AM
Pa stvar je u tome sto su mi zabranjivali kad su mogli, sve ovo je doslo kasnije kada nisu mogli vise. :D
Da su mi popustili ranije, mozda do svega ovoga ne bi doslo.
Htedoh ovo da kazem :)
Nekoj deci zabrane su inspiracija za dokazivanje da su mudri i samostalni i da umeju da "vode zivot".
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

Finalina

jedna rupica na desnom dve na levom

nekada sam nosila mindjuše, često i bile su raznovrsne (ne i velike)

godinama unazad ih bas, bas retkom nosim (skoro nikad :D ), a i zaboravim da ih stavim kada pomislim na nakit ( jedino se potrudim kada mi celokupan stajlig "trazi" mindjuse)

vidim da je posao obavljen, sto se tice potrage za preporukom :)

MissL

Obozavam dobre mindjuse, ali sam nazalost alergicna na bizuteriju buaaa (ovo je bio plac). Jedine zlatne koje su mi se u poslednje vreme dopale, a da nisu totalno 'babske', kostaju tricavih SESNAEST hiljada
Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

Beatrix Kiddo

Ja imam dvije rupice na desnom (trecu sam morala da pustim da zaraste), a tri na lijevom uhu... Trenutno nisu sve "popunjene" - trazim odgovarajuce mindjuse, stare su mi dosadile :D
Balša  02.09.2002.
Varja  29.07.2004.
Uroš   07.05.2007.

dmi

ja sve oblecem ovde, pa rekoh ipak da prijavim
6 na levom i 3 na desnom  :-[
nosim samo po jednu na oba uveta
odraslo se  :lol:
Tesa Principessa 12.06.2005.
"...you're never fully dressed without a smile..."

"Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act."  — Leonard Cohen

AnaK

Šest  :blink: :nesvest:
Ja sad imam 3 - jednu mi je probušila preko postojeće, a drugu mi je malo pomerila, jer nije bilo simetrično.
Jedva čekam da prođe mesec dana, da mogu da se razmahnem i idem u isprobavanje  :girl_in_love:
Janko 23.7.2002.

Lani

Ja imam sedam na levom  :-X  :-[
a dve na desnom.
Naravno, odavno ne koristim sve rupice, samo po jednu na svakom uvetu  ;D

Minđuše obožavam  :girl_in_love:. Uopšte ne mogu da zamislim da nemam probušene uši.

dmi

odavno en nosim sve, sigurno preko deset godina
a i luda srednja skola je to bila :rofl:

@lani, mozda sma te slucajno prijavila moderatoru, mlatnula sma po tastaturi a nije mi bila namera  :-[
Tesa Principessa 12.06.2005.
"...you're never fully dressed without a smile..."

"Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act."  — Leonard Cohen

Lani

zvoncica

Ja imam samo po jednu. Sto je neobicno jer sam slusala metal (paaa, jos ga slusam, samo mirnije malo :crazy:). A u trudnoci sam se odvikla od nosenja bilo kakvog nakita (sve me nerviralo ili oticalo).
A znate li da oni koji se bave akupunkturom ne preporucuju busenje usiju (ili bilo cega drugog)?

Pepi

Da, jer ljudsko uvo predstavlja telo čoveka, u obliku embriona, pa bušenjem može da se poremeti rad nekog organa, odnosno protok energije...

Deda

MM ima 5 na jednom i 2 na drugom...Ponekad ih popuni :o ali skine sva sreca...I to ima ukus za mindjuse...ne bi pogodio celu Srbiju da okrenes
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

AnaK

Moram da vam se žalim. Počele su uši da me bole :( Rekli su mi kad sam bušila da kupim hidrociklin i da namažem ako mislim da treba, oni misle da ne treba, jer su to nekakve medicinske minđuše i na njih nema reakcije. Prskala sam neki antiseptik par puta, jednom sam mazala hidrociklin ( i to mi je baš nezgodno, ne znam kako da namažem da mi dođe do rupice  :think: jer su minđuše prilično zategnute). Sad sam naprskala Bivacin sprej.

Imate li neki savet?
Janko 23.7.2002.

Lani

Ma sutra malo nema reakcije na medicinske, ja sam uvek reagovala kad mi buše uši pištoljem. A nikad kad sam sama sebi bušila rupicu (2-3 puta).
Samo nastavi da mackaš, smiriće se. Naravno ako krenu baš da bole, a nadam se da neće, onda skini minđuše kako bi imala bolji prustup rupicama.

Nisam te baš utešila  :girl_sad: :kiss1: