Duseci za krevet, kako izabrati pravi

Started by stacka, August 05, 2009, 09:43:38 PM

Previous topic - Next topic

jel

svi moji klijenti su bili prezadovoljni sa Optimo dusecima
http://www.elastoflex.rs/Zdravospavanje/Kakoodabratipravidu%C5%A1ek.aspx

ja sam iskreno za mene kupila neki andrijasevic, koji je ok
ali se posle odredjenog vremena npr 5god malo ulegao...tamo gde ja spavam  :girl_haha: na drugim mestima nije
naravno razlog za izbor ovog umesto nekog memorijskog duseka je cisto finansijski
My name is Luton, Robin Luton :lol:

cici

Je l uši otpadaju od cene ovih dušeka?Ne vidim nigde koliko su.

emge

Mi imamo andrijađević dušek kupljen 2003. godine i tad su davali 10godina garancije na žičano jezgro. I dalje je u dobrom stanju.
Mislim da ćemo sledeći da kupimo neki bez žičanog jezgra, cijenim da su udobniji.

Gost51

jao, u aninom krevetu je andrijasevic
uopste mi se ne svidja

mi imamo neki simpov, tad je bio najbolji njihov (u tom momentu)
on mi je super
iako i na njemu imaju brazde koje spominje jel :D
okrecemo ga povremeno

cici

I mi imamo Simpov, pre 10g je bio najbolji i malo se ulegao iako ga okrećemo.Stvarno je vreme za novi.

Tchi

Quote from: cici on May 12, 2011, 02:12:30 PM
Meni znači info, ta radnja još uvek postoji i baš sam mislila da kod njih kupim jer je i naš propao.Oni prodaju Schlafria dušeke i trebalo bi da su kvalitetni.
mi imamo schlarafia, cini mi se diplomat da se zove tip duseka i za sada smo jako zadovoljni

cici

Tchi

ne dugo, 2.5 godine, ne smem da tvrdim za trajnost mada ne vidim sto bi propadao, ali meni je jako udoban sto mi je bitno, radije cu da spavam 5 godina na izuzetno udobnom nego 10 na ne bas tako

stacka

Samo da podignem temu zbog Bubi, u Simpu su duseci do kraja meseca na popustu 10% za gotovinsko placanje, mi popodne kupujemo Masi :clap:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

anelore

Ja da toplo preporucim ovu prodavnicu
www.bogijogi.co.rs
imaju dobre cene, usluzni su i profesionalni, isporuka je bila jako brza. Mi smo kod njih uzimali Simpove duseke prosle godine za nas i Savin krevet, dostavili nam u rekordnom roku.

Vila

Mi smo kod njih uzimali dušeke više puta, sjajni su!
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

moma

mi smo kupili djeci dormeo
meni su super, mmu se ne svidja
bar ne ta vrsta

monochrome

odvedes dete u prodavnicu duseka, das im da skoknu na par i koji izdrzi...kupuj :D

NenaS

Aleksandra   14.09. '87.
Jovana         29.12. '90.
Kristina        14.01. '97.

Jasenko        23.10. '95.
Nikola           01.11. '97.

stacka

Volim kad Mono dodje i izvuce temu iz naftalina :girl_blum:
Mi smo nas izabrali malo drugacije, ali mozda neko drugi uradi i tako ;) :girl_haha:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.