Duseci za krevet, kako izabrati pravi

Started by stacka, August 05, 2009, 09:43:38 PM

Previous topic - Next topic

lakalut

Mi nismo hteli zicano jezgro, pa samo uzeli za 11 000din 90X2000 eliocel jezgro +memorijska pena. U Savskoj ul,  neki Filip duseci, domaca proizvodnja...

Ja zestoko zazirem od tih teleshop proizvoda, a koliko vidim ima veliki izbor duseka identicnih performansi i od istih sirovina kao taj "dormeo" ali od drugih proizvodjaca i po pristupacijim cenama
L: april 2006.

J: septembar 2009.

Masha

Lakalut, to je na onom decijiem, novom krevetu?
Ja cu za nas ipak izabrati zicano jezgro, taj sa memorijskom penom mi je kao da lezim na nekom testu :crazy:

janavi

Quote from: Finalina on August 07, 2009, 12:05:58 AM
znam  krevet koji je originla Jogi-Meblo i traje vec 27godina

kod moje keve ima moj, više od toliko :mrgreen:, kupljen kad sam krenula u školu (osnovnu :girl_haha:)
nije mu ništa na oko
ali nisam sigurna koliko mu nije ništa imajući u vidu sitne organizme kojii u njemu sigurno žive :P
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

pra-sence

stacka

Ma jesmo, uzecemo Simpov 99% sto ne znaci da diskusija ne treba da se nastavi :girl_blum:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

pra-sence

naravno naravno,mada  ja licno ne vidim sto bih diskutovala toliko o dusecima :lol:

lakalut

Quote from: Masha on August 07, 2009, 10:33:24 AM
Lakalut, to je na onom decijiem, novom krevetu?
Ja cu za nas ipak izabrati zicano jezgro, taj sa memorijskom penom mi je kao da lezim na nekom testu :crazy:

Jeste, na decijem.... i da, drugaciji je osecaj, ali dok su me u jednom periodu trudnoce otkidala ledja u lezecem polozaju, na tom duseku nisu :ces: Nekako mi se cini da je ravomerije rasporedjen pritisak tela, a na ovom sa federima kao da osecam pojacan otpor na mestima gde su federi, :crazy: pri tom i taj dusek je skoro nov....

Kafica

Ana 25.10.2004.
Zakon o održanju energije :girl_smile:

lakalut

Quote from: Kafica on August 07, 2009, 05:31:13 PM
A koliko koštaju ti dormeo dušeci?

Veliki im je raspon cena, ali npr. dusek identicnih performansi (sastava, dimenzija..) kao nas, u stvari malo cak i losiji, je kostao oko 18 000 (VS 11 000- nas).

A plus sto ne volim teleshop-mumbo-jumbo proizvode :innocent:

margo

Quote from: Finalina on August 06, 2009, 12:41:21 AM

ali traje decenijama i vredi svaki dinar :) Te duseke je skoro nemoguce zameniti koliko su dobri i postojani.

Koliko se tu samo grinja naseli... :D
Mina 25.07.2003.

Dawn

U Metrou je Elegant na nekoj akciji, 5180 ako se ne varam.

Finalina

Quote from: janavi on August 07, 2009, 10:44:37 AM
ali nisam sigurna koliko mu nije ništa imajući u vidu sitne organizme kojii u njemu sigurno žive :P
Quote from: margo on August 12, 2009, 02:02:01 PM
Koliko se tu samo grinja naseli... :D
nista manje nego u bilo kom drugom :lol:   i konacno  :turpija:  cemu onda sluzi rainbow usisivac, ako ne i tome da potamani grinje :D

salim se, menjala sam vise puta duseke&krevet u svom stanu, ali jos uvek patim za nekim dugovecnim poput jogi i slicnih

Tchi

Quote from: stacka on August 07, 2009, 10:58:47 AM
Ma jesmo, uzecemo Simpov 99% sto ne znaci da diskusija ne treba da se nastavi :girl_blum:
pa da nastavimo  :D jeste li uzeli i koji, kako ste zadovoljni? Ja sam gledala Shlarafiu, mi smo zadovoljni sa njom, ali duplo nam je skuplja od Simpa, a s obzirom da nam nailazi period piskenja u krevet, bolje da uzmem jeftinije pa da zamenim kad bude trebalo

dmi

da malo dignem ovu temu
kakva su iskustva sa novim dusecima?
ja sam definitivno resila da uzmem bilo kakav nov dusek radije nego prostirku
za preko starog duseka.
sad se vise i ne secam koje je marke stari ali vrlo brzo je propao recimo posle tri godine od kupovine (a nije bio jeftin uopste) kupljen je u nekoj radnji u makenzijevoj od slavije ka crvenom krstu sa leve strane (ako nekome ovo nesto znaci :rofl: ko zna da li uopste i postoji ta radnja vise)

racunam da mogu da odvojim desetak hiljada  i da ce da nam bude dobar ipak je nov

predlozi?
gledala sam simpo ali nema cena nigde. gledala sam andrijasevic, najobicniji u dimenzijama koje meni trebaju 140x200 je malo manje od dvanaest hiljada

na ovom sajtu sa leve strane ima lista proizvodjaca
http://www.duseci.rs/cms/index.php?option=com_content&view=article&id=52&Itemid=57
ima li neko preporuku za neku od ponudjenih firmi?
Tesa Principessa 12.06.2005.
"...you're never fully dressed without a smile..."

"Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act."  — Leonard Cohen

cici

Meni znači info, ta radnja još uvek postoji i baš sam mislila da kod njih kupim jer je i naš propao.Oni prodaju Schlafria dušeke i trebalo bi da su kvalitetni.