Main Menu

Najčuvenija Ana(K) torta :)

Started by kalimero, April 30, 2009, 12:13:01 AM

Previous topic - Next topic

margo

Joj, sto nam to radis??? Vidi kolika torta i to od cokolade :balavi:
Mina 25.07.2003.

Kafica

E povodom preseka.... ta velika korica je bila malo neravnomerna, pa sam najdeblju trećinu stavila na dno, a najtanju i najtvrđu na vrh. Valjda će malo da omekša od fila pa neće biti vruskava :-[
I fil sam mutila sigurno 10 minuta, sve vreme je bio tečan, a onda sam se uplašila da će da mi izađe iz šerpe. Postoji li neko objašnjenje za to?

Hvala za pohvale :bighug:
Ana 25.10.2004.
Zakon o održanju energije :girl_smile:

Lani

Vruskava  :girl_haha:

Meni je ponašanje slatke pavlake prilikom mućenja misterija  :blink:
Prošli put kad sam mutila fil za Ana tortu umutio se za pola sekunde  :crazy: A nekad treba kao što ti kažeš 10 minuta.

janavi

Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

Deda

Ja sam jednom ostavila mucenje , otplakala, krenula da bacim i ipak se vratila da domutim...momentalno se umutila... :blink:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

janavi

Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

Deda

Plakala nego sta, prvo sam Rak, drugo sam Rak, trece kad nesto radim , ja ga radim 100%, cetvrto- za godisnjicu braka je bila torta.... :crycry:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Glitter

redovno u slatku pavlaku dodajem po malo zelatina, bude skroz super cvrsta

Finalina

cici

Bravo Kafice :clap:

Dva puta sam probala i dva puta se dogodilo isto.Čokolada sa 70% kakaa previše stvrdne pavlaku i ne može lepo da se umuti.

Lani

Onda je najbolje mešati čokoladu za kuvanje i običnu?
Mislim da sam ja tako, ne mogu da se setim...

AnaK

Ja tako, doduše nisam ni probala neku drugu kombinaciju  :balavi:

Kafice, nemoj 2x da kažeš  :turpija:
Janko 23.7.2002.

cici

Quote from: Lani on September 22, 2009, 05:34:27 PM
Onda je najbolje mešati čokoladu za kuvanje i običnu?
Mislim da sam ja tako, ne mogu da se setim...
I ja sam tako ali sam htela da probam i ovu.Najobičnija za kuvanje i malo mlečne.Mada uopšte nije loše ni kad se stavi samo crna, uopšte nije gorko.

nelly

:clap: :clap: bravo kafice,,,,,,,,,,,,,,,,,mozda i ja ostavim spremanje torte dok mi mama dodje :turpija:
Quote from: Deda on September 22, 2009, 04:16:08 PM
Plakala nego sta, prvo sam Rak, drugo sam Rak, trece kad nesto radim , ja ga radim 100%, cetvrto- za godisnjicu braka je bila torta.... :crycry:
drago mi je riba/rak(dodje mu skoro isto da ne kažem šta...sorry za of :-[)
...okrenuću lice prema suncu i senke će ostati iza mene ...

Lani

Tražim sad po Coolinariki jednu sličnu tortu, isto je fil od slatke pavlake i čokolade i ne mogu da je nađem  :crycry: