Main Menu

Torte-omiljeni i isprobani recepti

Started by Masha, August 10, 2009, 01:19:24 AM

Previous topic - Next topic

prevodilica

samo da kažem da sam Margaritinu krem čokoladnu (konačno) napravila i diiivna je  :balavi:
a tako jednostavna

Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

Deda

Ili dupla mera, pa ko prezivi neka prica  :crazy:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

janavi

Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

AnaK

Evo još jedne slične :)

http://www.coolinarika.com/recept/cokolada-u-cetiri-boje

I topla preporuka probajte kolač Home Roche u Ušću, u Coffe nešto. Apsolutno savršenstvo.
Janko 23.7.2002.

aleks

anelore, ja sam kupila sve prema tvom modifikovanom receptu, vise pavlake i cokolade i jedva cekam.
Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

AnaK

Mnogo sam tužna što ova torta kod mojih ukućana ne bi naišla na odobravanje, pa je besmisleno da je pravim  :crycry:
Janko 23.7.2002.

Margarita

Quote from: AnaK on April 20, 2010, 08:22:31 AM
Mnogo sam tužna što ova torta kod mojih ukućana ne bi naišla na odobravanje, pa je besmisleno da je pravim  :crycry:

AnaK, onu sa tvog linka obecala sam jednom daaavno moki da cu praviti :-[ ali jos nisam.
Elem, jednog dana kad je napravim, mozes sa njom na degustaciju. :)

Deda

Ma jok , ja sam srecna kad Milka resi situaciju  :lol:

janavi

Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

Deda

Moze li ovo da bude krema za tortu, slicno je kao u onoj AneK torti
http://www.coolinarika.com/recept/domaca-nutella

Saska

ovako ja sa čizkejkom, moji odmah počnu da prave grimase čim pomenem kombinaciju sir i kolač, tako da to isključivo jedem po kafićima

Deda

Jel na ovoj temi reforma torta, ne mogu da nadjem , doduse nije ni cudo :wacko:

Deda

Ovde smo bese pisali o korama za medenu pitu, evo ovde bas lep filmic kako to izgleda
http://www.coolinarika.com/recept/762477

stacka

Quote from: Deda on April 23, 2010, 11:45:19 AM
Jel na ovoj temi reforma torta, ne mogu da nadjem , doduse nije ni cudo :wacko:
Imsa posebnu temu Reforma torta, ja otvorila pred Aleksin rodjendan. Slobodno mogu da kazem da je onaj recept koji je Una ostavila usao u svakodnevnu upotrebu, pravim je po tom receptu i kad mi traze Reformu, jos se nije nasla osoba kojoj se nije dopala. Stvarno je odlilcna! :good:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Lani

Dete mi traži neku tortu da pravim, mogla bih kraljicu sad za praznike/produženi vikend.  :) :nokti2: