Koje pesme vole vaši klinci?

Started by AnaK, August 16, 2009, 10:56:04 PM

Previous topic - Next topic

Elanor

mileni je dugo bila omiljena
Duffy - Mercy - Official Music Video

a voli i ovu :wall:
AICHA KHALED

mada, ja cu se smatrati srecnom ukoliko ne budu slusali DIAMS, sve ostalo dolazi u obzir :D
Diam's - La boulette
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

Beatrix Kiddo

Ludo luda su obozavali jedan duzi period  ;)

Uglavnom slusaju muziku koju im mi pustamo, mada su i oni naucili one mede i zabe na rodjendanima (uciteljice im pustale).
Bas smo mm i ja zakljucili da Uros nije slusao djecje pjesme, zato sto slusa ono sto Balsi i Varji pustamo...
Trenutno je Balsina omiljena (sa neke kompilacije u kolima) Djevojcice kojima mirise koza i neke pjesme Dina Dvornika (npr. Rep), sa prosle kompilacije (mijenjamo ih kad nam dosade) Josipa Lisac- Na na na. Varja pjevusi sve, cak i strane (naravno, na svom engleskom)..
Za sada sam zadovoljna ispoljenim ukusom :innocent:
Balša  02.09.2002.
Varja  29.07.2004.
Uroš   07.05.2007.

Margarita

Quote from: Glitter on August 16, 2009, 11:04:36 PM
moj ima vrlo cudan ali za sad sasvim zadovoljavajuc muzicki izbor

Van Gogh - Ludo luda
ovu obozava

Petrova omiljena.
Pavlu se svidja Laka.
Decije skoro da i ne slusaju, ako im nekad pustim, kazu: gasi, mama, pusti nam rock'n'roll!  :crazy:

Despina

A, L, S

Deda

Omiljene su im Divlje jagode."Motori, motori", a pesme iz filma "Kako je propao rokenrol"...To je tatin uticaj a mamin je Jelena Tomasevic-Kosava...to nam je bio izbor za auto , dok nam se nije izgrebao disk :crycry:, sumnjam na tatu :think: :ces:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Mirka

Decije jos uvek, a pokupi svasta nesto usput.
Ovo zavoleo, pevala mu mama  :D
VIS IDOLI-Ljubavi

Inace i on je iz vrtica doneo "zmiju i zabu" pa dok sam ja saznala sta je... Inace rekli mi - Ma to Ognjen peva... Ja pomislila na Ognjena Radivojevica, a on kod mene ima prolaz pa sam pomislila da to mozda i nije tako strasno
Kosta, 27.05.2004.
Todor, 03.10.2009.

Deda

Ma meni to decje pevanje svega i svacega nije strasno, sve mi je to socijalizacija i ne moze da se izbegne, formirace svoj ukus vec :love32:.
Roditelji mm, nista drugo sem Granda ne slusaju, mozda prodje neka Evrovizija ako bas nema nista drugo pa je ovaj toliko zagrizen potpuno drugacijom muzikom , od koje cu izumreti :crycry: :crycry: :crycry:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

emge

Marta pjeva svasta, ali na moru se bila zalijepila za "Medo Brundo".

Ja to nikad čula nisam i bila sam ubijedjena da je neka djecija pjesmica.
Kad sam je juce nasla na youtube-u  :nesvest:
I vidjela da je obrada neke ceske pjesmice i imitacija njihovog nastupa.

Ali, da je normalnije otpjevana bila bi sasvim OK.

gasha

Quote from: emge on August 17, 2009, 08:42:46 AM
Marta pjeva svasta, ali na moru se bila zalijepila za "Medo Brundo".

Ja to nikad čula nisam i bila sam ubijedjena da je neka djecija pjesmica.
Kad sam je juce nasla na youtube-u  :nesvest:
I vidjela da je obrada neke ceske pjesmice i imitacija njihovog nastupa.

Ali, da je normalnije otpjevana bila bi sasvim OK.
zr Medo Brundo nije decija pesmica  :think:, sad sam se zainteresovala
Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

Xe

Moja sestricina je cuvena u familiji po tome sto je kao mala obozavala Draganu Mirkovic  :crazy: Gde ju je nasla i kako se zaljubila u nju niko nema pojma, jer se u nasim kucama ta muzika ne slusa, a Pink se ukljucuje samo ako ima neka fudbalska utakmica.
Bilo je strasno, ali strasno.
Danas trenira hip-hop, bila je na Svetskom prvenstvu :mrgreen: a brat joj ima neki gotik bend,  pa uzivamo u miksu  :lol:
Tako da nije sve crno, nece vam deca pevati u Grandu, ne brinite.  :rofl:
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

chokoladica

Filip voli sve sto i ja, tako da nam je super. Trenutno se odusevljava sa "Fun house" od Pink, i sa Pit Bullovom, "I know you want me" :lol:
Narodnjake ne voli, mislim, to se kod nas u kuci ne slusa, pa ne znam kako bi mogao da ih zavoli. Mozda kasnije pod uticajem drustva, sve je moguce, ali sumnjam da bi mi smetalo.

Glitter

Quote from: Xe on August 17, 2009, 09:46:37 AM
Moja sestricina je cuvena u familiji po tome sto je kao mala obozavala Draganu Mirkovic  :crazy: Gde ju je nasla i kako se zaljubila u nju niko nema pojma, jer se u nasim kucama ta muzika ne slusa, a Pink se ukljucuje samo ako ima neka fudbalska utakmica.
Bilo je strasno, ali strasno.
Danas trenira hip-hop, bila je na Svetskom prvenstvu :mrgreen: a brat joj ima neki gotik bend,  pa uzivamo u miksu  :lol:
Tako da nije sve crno, nece vam deca pevati u Grandu, ne brinite.  :rofl:
ali verujem a joj je frka kad pomenete :rofl:
ja sam kao klinka slusala sve i svasta, kasnije se ukus profini...u nekom pravcu doduse...i ovu grandovci smatraju da su fini  :lol:

veki

mm decu drogira sa AC-DC i slicnim pravcima, baba grandom, mama Tosetom, harijem &co

samo je vazno da ta muzika u njihovoj glavi ima ritam uz koji mogu da igraju.
Ne mislim da je lose da cuju sve i priklone se onome sto im se svdja, a mm se raduje sto za sad pobedjuje u toj trci :)

Dusica

Moji vec danima slusaju ovo , ne smem ni da kazem ljudima
Dzenan Loncarevic - Ludujem - 2009

a od zmije i zabe sam poludela, to jos i mogu da svarim nekako ali Medo brundo..uzas :(

margo

Slusamo VH1, pa ona zna da otpeva recimo onaj dzingl sa 'Video killed the radio star':)

Sklanjam je od Pinka i takve muzike, mada mi izgleda da bi to najvise volela, samo kad bi imala priliku da cuje :D
Mina 25.07.2003.