Koje pesme vole vaši klinci?

Started by AnaK, August 16, 2009, 10:56:04 PM

Previous topic - Next topic

Nanny Ogg

Moje dete je najveci zivi fan Majkla Dzeksona..obozava sve, ali sve njegove pesme i nepogresivo ih prepoznaje  :crazy: "Billie Jean" - jedina i neponovljiva, vadi je i iz najvece depresije  :rofl:

Osim toga, svidjaju joj se i Blur, narocito njihova "Song2" (ne mogu da postavljam linkove odavde, znate na sta mislim).

"Zmiju, zabu" i "Medo Brundo" je pokupila u vrticu..naravno da nisam odusevljena, ali i ne dramim, tesim se, bolje to nego Zvezde Granda :girl_haha:

Ajte zene, ne dram'te

Elanor

Quote from: Nanny Ogg on August 17, 2009, 01:25:41 PM
"Zmiju, zabu" i "Medo Brundo" je pokupila u vrticu..naravno da nisam odusevljena, ali i ne dramim, tesim se, bolje to nego Zvezde Granda :girl_haha:
a zar osoba koja peva zmiju i zabu nije (bila) zvezda granda, ili sam ja nesto pomesala :ces:
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

Nanny Ogg

Quote from: Elanor on August 17, 2009, 01:38:07 PM
a zar osoba koja peva zmiju i zabu nije (bila) zvezda granda, ili sam ja nesto pomesala :ces:

Ja mislim da nije, al pojma ti ja nemam..Nemoj sad da me plasis  :nokti2: :nokti2:

Ajte zene, ne dram'te

AnaK

Jeste, jeste, al' Nanny je odlučila da se fokusira samo na Ognjena  ;D
Janko 23.7.2002.

Nanny Ogg

Jao, jeste, ono prvo je duet  :wall: :wall:

Nista onda..medjam iskaz u "Naravno da nisam odusevljena, ali jos nisam pocela da dramim...tesim se da ce na ovome da ostane i da ce je ostatak Zvezda Granda ostaviti ravnodusnom"
:D

Ajte zene, ne dram'te

Ivy

Moj za sada ne reaguje nikako :rofl: tj. ravnodusan je... :think: tu i tamo ako pokupi ponesto..i to obavezno bude neka brza stvar... iz maminog auta je pokupio ovu pjesmu :girl_blum: mada brzo ga je proslo  :turpija:

Zdravko Colic- Mangupska

ja mu pustim djecije...voli skoro sve....

prosle godine je ovo obozavao:

vrapcici - Prva ljubav (Ti i ja)

ja i mm smo je imali u telefonu, dok je bio beba...momentalno se smiri kad mu tu pjesmu pustimo...sada vise ne reaguje tako  :crazy: voli da je cuje...ali nije odusevljen kao ranije  :lol:

Unabebili

mi smo ubedjeni da je nas tesko podvojena lichnos'  :rofl:

dakle, slusa SVE
kad kazem SVE, to znaci ovako:

Tijana Dapcevic - Sve je isto samo njega nema

SASA MATIC 2007--SVE JE NA PRODAJU  :wall: :wall: :wall: :wall: :wall:

Yngwie Malmsteen Acoustic Guitar Solo

pa sad vi vidite kako nam je  :crazy:

jedino sto me tesi sto je gadljiv na sve slicne Jeci , Ceci i ostalim posastima iz devedesetih, al mu se omakne neki kao ovaj u sredini

doduse, toliko malo imam uticaja na njegovo muzicki ukus, da sam prezadovoljna time kako on sam selektuje sta mu se dopada, a sta ne  :clap:

Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/