Main Menu

A sta cete da rucate?

Started by Deda, August 20, 2009, 08:40:34 PM

Previous topic - Next topic

disco2000

Sutra cu ono od kukuruza, mljac

maxic

Supu su jeli u podne, ostatke pizze od sinoc, a na veceru idemo u goste :clap: :clap: Anja i ja napravile brownies i to je to
Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

Glitter

Quote from: Glitter on August 30, 2009, 05:45:40 PM

spremala ovo i proslo je test cak i kod deteta  :clap: domacu pilecu supu sa zvezdicama i uz meso kuvan krompir sa kimom i persunom

sve je ispalo  :balavi:
meso se moze kasikom jesti :balavi:
slikala sam dugujem fotke kad ih skinem sa fa

cici

Deda

Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

janavi

ja danas ništa
jupiiiiiiiiii
:dance1:
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

TINK

Danas snicle u sosu od slatke pavlake i pecurki, tagliatelle i naravno salata ko i uvek  :)

Jeli smo i ovih dana samo nisam pisala  :girl_haha:, bile su i paprike sa mesom na meniu i to dva dana  :lol: ja uz pprike obavezno spremam pire. Juce njoke sa sosom od slatke pavlake i parmezana i neko meso uvijeno u slaninicu  :lol:, juce je bilo bas kaloricno a ni danas nece biti bolje  :-[. Ja koristim bas dosta sl. pavlake i parmezana  :-[

Xe

DA mi ne bi ove teme, ne bih se setila da treba da zovem mamu i pitam kad da dodjemo na rucak  :turpija:
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

Margarita

xe :D
kod mene danas piletina sa pecurkama i pavlakom (bez parmezana :D )

Xe

DgovoreTo :mrgreen:
ili supa ili slatki kupus. Moja mama je malo kao Fidel Kastro - menja odluke u poslednjem trenutku, tako da se iznenadimo kad sednemo za sto  :lol:
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

Deda

Kod mene sutra slatkikupus sa jagnjetinom...koju ja ne jedem pa ce biti i pasteta :turpija:

Dawn

Glitter

grasak sa pilecim belim za dete za danas i za nas za sutra, a spagete  sa mlevenim mesomza nas za danas...ko je shvatio, shvatio je  :crazy:

Deda

Ovako...dete danas-grasak
..............dete sutra-videcemo
...............vi danas- spagete
................vi sutra-grasak
a :crazy:?

cici

Važno da su za njih matore organizovali ručak za oba dana a što za dete ne znaju nema veze :lol:

Danas imam pileće pečenje, by sveki, dodaću za decu pire krompir a za nas francuski i salata naravno.Kod nas se salata podrazumeva pa ni ne pišem da ima.