Main Menu

A sta cete da rucate?

Started by Deda, August 20, 2009, 08:40:34 PM

Previous topic - Next topic

AnaK

Mm je odustao od mojih pokušaja da napravim pasulj po njegovom ukusu, pa ga je skuvao sam  :turpija: :clap: A ja sam to proslavila ovim:

Janko 23.7.2002.

janavi

Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

Maki

Becke snicle i krompirice+kupus salata.Koja mi se smucila, ali Sofija samo nju hoce.
Pravila sam pre neki dan koh, koji nisam jela godinama.Ni mm, ni Sofija nisu hteli.
Sramota me da kazem, ali pojela sam sama sve(naravno ne istog dana)

Pepi

Pirinač zapečen u rerni sa povrćem i piletinom, supa, i kuvani kukuruz. Za MM-a desert makarone s makom.

maxic

AnaK, ovo super izgleda. Kako se pravi????
Mi cemo danas americku ljetnju veceru :lol: rostilj- hamburgeri i kukuruz, salata od krompira, brown beans i rebrasti cips.
Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

AnaK

Maxic, ovo je recept:

http://www.cooldesserts.com/recipes/cakes/upside-down-apricot-cake.html

S tim što sam ja malo izmenila - nisam topila šećer u vodi, nego maslac i šećer, i patišpanj iz ovog recepta, jer mi je stvarno fenomenalan:

http://www.marthastewart.com/recipe/raspberry-buckle

Odličan je, baš. Iskoristila sam nejestive kisele i zelene kajsije koje smogreškom kupili.
Janko 23.7.2002.

gasha

danas bila paradajiz corba, i pasulj treci dan  :-X jeo samo mm
a mi picu
Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

maxic

U procesu sam pravljenja, samo mi nije jasno kako si bez vode - skroz bez vode, ili smanjila vodu a povecala kolicinu maslaca?
Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

AnaK

Skroz bez vode. Istopila maslac, pa manje-više ravnomerno sipala šećer. Onda sam poređala kajsije, pa zalila testom. Pošto se to peklo 40-ak minuta, sve se to lepo samo od sebe karamelizovalo.
Janko 23.7.2002.

kalimero

ja od sutra na odmoru i na dijeti, ali bih mogla da počnem da kuvam bar zbog Bate...... sad vas samo čitam da smislim šta bi to moje dete MOŽDA moglo da PROBA da pojede :lol:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

maxic

Quote from: AnaK on June 27, 2010, 11:06:54 PM
Skroz bez vode. Istopila maslac, pa manje-više ravnomerno sipala šećer. Onda sam poređala kajsije, pa zalila testom. Pošto se to peklo 40-ak minuta, sve se to lepo samo od sebe karamelizovalo.
Napravila sam, ali sa vodom ali je drugi put necu stavljati. Posto sam pravila sa nektarinama i mangom, oni su pustili prilicno soka pa je bilo vodenasto kad sam prevrunla, ali sam premjestila odmah na drugi tanjir tamo se tjesto nije bas napilo od dole. Nismo jos degustirali, hladi se,ali ne izgleda lose.
Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

dmi

MM shepard's pie drugi dan

tesa batak i ustipke od tikvica
ja ustipke od tikvica i salatu od cherry paradajza i sira
Tesa Principessa 12.06.2005.
"...you're never fully dressed without a smile..."

"Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act."  — Leonard Cohen

Lani

Xe

Juce supa, pohovana piletina i krompirici (za MM puding, sta cu kad je skroman  :rofl: ) danas kod sveki  :turpija:
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

Deda

Paprikas , za sutra kupus ili tako nesto lako
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006