Main Menu

A sta cete da rucate?

Started by Deda, August 20, 2009, 08:40:34 PM

Previous topic - Next topic

Glitter

nosila sam baki lek, kroz straaaasnu sumu, a u sumi bio vuuuuk....straaaaasan vuk...gledam ja vuka, gleda on mene, pa me zamolio da dodjem da mu pomognem da pomeri neki namestaj...fin neki vuk, a onda sam nastavila prema kuci, jasno, rucak da kuvam, pa sam naletela na 3 praseta, popravljali krov, ja dobra dusa, ponudih se da pomognem oko crepa, kad smo to zavrsili, krenem ja, jasno rucak da kuvam, sretem pozu, ona me jasno u kafanu pozove (a gde bi drugo), ja da odbijem nisam mogla, kafana je ipak kafana...rucak cu sutra  :D

jasno kad me je poza u kaVanu skrenula, zaboravila sam i lek i baku :lol:

maxic

Quote from: Glitter on February 11, 2011, 09:56:09 PM
nosila sam baki lek, kroz straaaasnu sumu, a u sumi bio vuuuuk....straaaaasan vuk...gledam ja vuka, gleda on mene, pa me zamolio da dodjem da mu pomognem da pomeri neki namestaj...fin neki vuk, a onda sam nastavila prema kuci, jasno, rucak da kuvam, pa sam naletela na 3 praseta, popravljali krov, ja dobra dusa, ponudih se da pomognem oko crepa, kad smo to zavrsili, krenem ja, jasno rucak da kuvam, sretem pozu, ona me jasno u kafanu pozove (a gde bi drugo), ja da odbijem nisam mogla, kafana je ipak kafana...rucak cu sutra  :D

:lol: :lol: :lol:   Placem
Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

Xe

Quote from: Glitter on February 11, 2011, 09:56:09 PM

Jel ovo nesto na moj racun, a?  :ljut:
Meso za sutra izvadjeno, mora da se skuva :pioneer:
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

AnaK

Glit :respect:  :rofl1:

Quote from: Xe on February 11, 2011, 10:09:54 PM
Meso za sutra izvadjeno, mora da se skuva :pioneer:

Ma jašta, makar za Flokija  :turpija:
Janko 23.7.2002.

Glitter

:rofl1: :rofl1: :rofl1: :rofl1:

znaci ne verujem  :lol: izbacila sam deo koji je pocinjao sa: meso sam izvadila da se odledi, ako nista drugo spremicu Flokiju nesto  :rofl1: :rofl1: :rofl1:

NenaS

:sissyfight: Ma pustite ženu - šta ste je napale!
Tema se zove, čini mi se, "A šta ćete da ručate?", a ne "A šta ćete da kuvate?". Svako, bre, ima prava da ruča 'de 'oće! :ljut: :rofl:
Xe... :bighug:
Aleksandra   14.09. '87.
Jovana         29.12. '90.
Kristina        14.01. '97.

Jasenko        23.10. '95.
Nikola           01.11. '97.

AnaK

Quote from: Glitter on February 11, 2011, 10:15:11 PM
:rofl1: :rofl1: :rofl1: :rofl1:

znaci ne verujem  :lol: izbacila sam deo koji je pocinjao sa: meso sam izvadila da se odledi, ako nista drugo spremicu Flokiju nesto  :rofl1: :rofl1: :rofl1:

:friends:
Janko 23.7.2002.

Maki

Pilence i krompirici u rerni.Jela cak i Olgica-sve je mljackala i oblizivala se.Dosadili joj oni zdravi buckurisi.I kupus salata.Trebalo da bude za dva dana,ali pozdrali smo.Ostali samo dugmici.
Za sutra i prekosutra gulas-jedan dan pire krompir, a drugi pirinac kao prilog.I neka salatica.

maxic

Neko pileca krilca i celer, neko pizzu.
Sutra ima da se jede podvarak, imam i ja dusu,  a ostali kako hoce.
Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

dmi

Quote from: maxic on February 12, 2011, 01:06:01 AM
Neko pileca krilca i celer, neko pizzu.
Sutra ima da se jede podvarak, imam i ja dusu,  a ostali kako hoce.

sta radis sa celerom? jel ga spremas nekako ili svez

ja pravim corbu to jedu svi :mrgreen:
a za sebe praivm salatu i jedem svez
Tesa Principessa 12.06.2005.
"...you're never fully dressed without a smile..."

"Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act."  — Leonard Cohen

maxic

Svjez i umacu u ranch . Djeca obozavaju, pravo cudo, valjda zato sto je krckav.

E da supe i corbe svi vole.
Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

dmi

Tesa Principessa 12.06.2005.
"...you're never fully dressed without a smile..."

"Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act."  — Leonard Cohen

Xe

Idem da stavim supu u novu serpu :pioneer:
Danas supe, sosa, mesa, moja omiljena kombinacija.

http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

Glitter

:clap: :clap: :clap:

ja danas nista, ex dolazi po dete, a ja na masazu :D

rafa

skuvala samo pilecu corbu (sa domacim piletom, kakva razlika :balavi: :crycry:
posle idemo na rodjendan u 2, pa u 6, a kako se ovde na rodjendanima krka, to je sve od mene za danas

sutra na dorucku kod mm ujne na dedinom pomenu, kod kuma pozvani na rucak
vikend skoro bez kuvanja :diva:
10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception