Main Menu

A sta cete da rucate?

Started by Deda, August 20, 2009, 08:40:34 PM

Previous topic - Next topic

Margarita

Xe

MM mi juce pojeo dinstano meso planirano za danasnji rucak  :lol: pa cemo morati da se snadjemo po Idei  :lol:
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

maxic

Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

cici

:rofl: i kod nas ali samo za decu, meni se ništa ne jede.Dve breskve sam ručala.Verovatno ću posle neku brzinsku pastu za sebe i mm-a.Još ne znam kakvu.

AnaK

Sad sam napravila, za naredna 2 dana, predivni grašak na mleku sa pavlakom NeneS. Morala sam da probam, Neno, hvala  :kiss1:
Janko 23.7.2002.

maxic

Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

NenaS

Quote from: AnaK on July 27, 2010, 10:58:37 PM
Sad sam napravila, za naredna 2 dana, predivni grašak na mleku sa pavlakom NeneS. Morala sam da probam, Neno, hvala  :kiss1:
:bighug: Nema na cemu!

Juce makarone sa mlevenim mesom, one sto se kuvaju direktno u sosu od paradajza, neko je postavljao recept. Danas djuvec u el.pekacu ovde mi je rerna minijaturna. Tople sendvice za dorucak sam pekla iz tri ture. :crazy:
Aleksandra   14.09. '87.
Jovana         29.12. '90.
Kristina        14.01. '97.

Jasenko        23.10. '95.
Nikola           01.11. '97.

Margarita

juce sam pojela jedan sendvic na poslu i dva kod kuce, a za veceru sladoled :rofl:

maxic

Polpete od cureceg mesa, pire , salata.
Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

Deda

Sad pecem musaku od plavog patlidzana, pitaj Boga na sta ce da lici i ko ce to da jede  :nokti2:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Deda

Musaka ispala fenomenalno :balavi:
Pl.patlidzan sam oljustila i isekla na snite(1,300 kg) i stavila u toplu slanu vodu. Posle pola sata ocedila i proprzila na tiganju sa sto manje ulja, dobro bi bilo i na elekt.rostilju.
Ml.meso(500g) idinstala na luku, pri kraju dodala oko 300 g soka od paradajza i ostavila da uvri ali ne skroz. U vatrostalnu redzala posoljene snite patlidzana pa pavlaku i malo sira(po nekoj kombinaciji recepta trebalo je i malo kackavalja ili parmezana ), pa ml.meso sa paaradajzem pa opet zacinjene snite pp, vrlo malo bosiljka i prelila sa umucena 2 jajeta i pavlakom. Zapekla, fenomenalnog ukusa. Uopste ne gorci.
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Gost51

sad mi sveki donijela pohovani patlidzan

MissL

Krckam gulas, nisam odavno pravila
Mogu li da zamolim da mi iskopirate ovde ako smo imali neku salatu sa pasuljem iz konzerve :flower:
Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

janavi

minestrone čorbica (od smrznute mešavine)
pečeno pile i pire
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

AnaK

Teleća čorbica. I pokušaj replike praMilojkinog pekarskog krompira, ako nađem svinjski file.
Janko 23.7.2002.