Main Menu

A sta cete da rucate?

Started by Deda, August 20, 2009, 08:40:34 PM

Previous topic - Next topic

AnaK

Mocarela je meni potpuno ali potpuno bezukusna. Još kao gumirana. Da se ne topi onako lepo, što se mene tiče, bila bi potpuno neupotrebljiva  :turpija:
Janko 23.7.2002.

Kafica

Mi tri dana (juče, danas, a bogme i sutra) jedemo pileću čorbu, punjene paprike i pečenje ::) Kuvali su u loncima za otkuvavanje veša ::) Sve je super ukusno, ali će na nos da nam izađe. I još je dobro što nisam ja ništa kuvala :girl_haha:
Ana 25.10.2004.
Zakon o održanju energije :girl_smile:

Dawn

AnaK

Ja sam 2 dana prošle nedelje jela spanać, kupila kod Petrovića  :girl_in_love: Kako volim volim  :love32:
Janko 23.7.2002.

Dawn

Ja obožavam spanać, danas sam ga posle dugo vremena spazila na pijaci... :) 150 dindži.

Glitter

:clap: :clap: :clap:
ja juce kupila mladu blitvu

Dada

Pasulj :clap:

Ovdje nema spanaca svjezeg nikad a divni zamrznuti Bonduelle koji sam kupovala vise ne postoji u radnjama, 'bem ti Seku :crycry:
Milica 23.09.1995.
Djina 28.12.1996.
Jovan 29.08.2000.

senka

MM pravio riblju čorbu u kotliću (riba sveža, savska, moj deda uFatio)
Pileći i "oni drugi" ražnjići i kobasice naručeni u roštiljarnici. Čini mi se da mi se godinama jede dobra, sočna, pikantna roštiljska kobasica i da godinama nisam naišla na dobru, sočnu...
Za dezert ledene kocke i princes krofne  :balavi:
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

maripoza

Old enough to know better, but too young to care.

Lani

I ja volim klot mocarelu. Ma sve sireve volim.  :girl_smile:

Xe

Danas prasetina iz zamrzivaca, supa iz zamrzivaca i kupus salata. Sveza.  :lol:
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

anelore

Isto sto i  juce.
AnaK - dinstani svinjski file i 2 bataka sa karabatakom spremljena na isti nacin dobili najvise ocene i opste pohvale MM i njegovih roditelja.   :flower:

AnaK

Diiiiiiiiivno. Ja ne smem da kažem da to još nijednom nisam pravila  :-[
Janko 23.7.2002.

Despina

A, L, S

cici

Musaka od tikvica i krompira.