Main Menu

Slomili smo donje zubice :(

Started by simply, August 25, 2009, 09:23:50 AM

Previous topic - Next topic

simply

Evo i mene da se konacno javim al eto ne sa bas dobrim vijestima, Ena mi je juce pala i razbila tj. izbila donju jedinicu i dvojku lijevu :( da ne pricam koliko sam se zabrinula i iznervirala i isplakala i sve na gomilu. Naravno i usnicu je razvalila i bilo je krvi bas puno.
Odmah smo otisli do Dr i konstatovao je kako jesu izbijena oba zuba i ja ne pitah kad ce novi zubi da joj niknu? Dali mi znate reci? To su joj prvi zubici, njoj je 3,5 god i sad se pitam kad bi trebali novi da niknu onako regularno.
Poludjela sam, doslo mi je da se samoubijem...  Ona je vec jutros mnogo bolje, al vec me pita: A kad ce mi porasti zubi? Jel kad tata dodje :( ? A tata nikako da se javi pa da mu saopstim ovu "divnu" vijest, ufffffff!!

Deda

Joooj simply, skroz te razumem... :bighug:
Zubi nicu oko 6, 7, verujem da ce ovi ranije jer je napravljeno mesto, ja sam ko mala izbila jedinicu i ona je nikla vec oko 4 i ako joj nisu davali prognozu.
Sad ti je neobicno, ali sta ces, desava se, meni je A.prosle nedelje pao, jako povredio usnu-nije zube niti ga ko dirao, niti jurio....Ja verujem da je preslatka i bez zuba :kiss1:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

chokoladica

Uf :( Jadna Enica :( Ali, dobro, vazno je da se nije vise povredila. Bojim se da cete na nove zube morati da cekate ...bar 3 godine.  Pretpostavljam, ako negde oko 6-7 mlecni pocnu da ispadaju, i tad rastu stalni.. to je onda to.

simply

Fala zene, samo da dodam da cemo danas i do zubara da svratimo pa da vidimo i sto on ima da kaze
Nego sto vise razmislajm sve mi se cini da smo jeftino prosli, ako je tako zube slomila mgla je i glavu bem ti... >:(

Deda

Sad i zubi ranije nicu, tokom prosle godine, deci u N.grupi su masovno ispadali i rasli zubi...pa je ona bila ljuta sto i njoj nisu :wall:

chokoladica

Klincu moje drugarice su mlecni zubi sa 2 godine propali i ispali, a novi su poceli da mu rastu tek sa 6 godina

Unabebili

Joooj  :girl_cray:
Srecica mala, mogu da zamislim kakav joj je srtres to bio, a i tebi  :kiss1:
Moj mali kum je polomio ovo leto isto donjeg keca, ali stalan zub :girl_sad:
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

emge

A, jel imate te zubiće?
Zar ne postoji način da ih zubar vrati?

Deda

kAKO DA IH VRATI? :blink:
Oni se sami vrate ako su rasklaceni i to ne previse, i ako je dete bas malo2-2,5 god najkasnije

emge

Meni je moja kuma zubarka rekla da kad god dijete izbije zubic treba sačuvati zubić i pravac kod zubara da se vidi da li mogu da se vrate. I doći što prije.
E, sad... da li u ovom slučaju može, to ne znam.

Xe

Cerka MM izbila je zubic, gornju jedinicu, kad je imala nesto vise od godinu dana. Znam da su morali da prate da li se pravi zub razvija. Na kraju je sve bilo u redu.
:kiss1: za mukicu malu.
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

simply

Zubi su joj u parcicima ispali  :'(  tako da nista od toga. Evo se spremamo da odemo do oralnog hirurga da vidi kako njemu to izgleda.

Margarita

Elanor

Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

Despina

A, L, S