Main Menu

US Open 09

Started by chokoladica, August 27, 2009, 09:01:29 PM

Previous topic - Next topic

chokoladica

Izasao je zreb, jedva cekam 31!!
Ana u 1. kolu igra protiv K. Bondarenko, a u narednom ako prodje, ili protiv nekog iz kvalifikacija, ili Monike Nikolesku.
Jelena definitivno ne bi trebalo da ima problema u prva 2 kola. Inace, i ona i ana su u istoj polovini zreba, nije mi dovoljno pregledno, cini mi se da ne mogu da se sretnu pre 1/8 finala (ili 1/4). U istom delu zreba je i Safina i niko vise iz prvih 10  :clap:

chokoladica

Djokovic u 1. kolu protiv Ljubicica (za sta uopste ne mislim da je lako), u istoj polovini zreba je sa Federerom, ali sa njim ne moze pre 1/2 finala. Nazalost, tu je Rodik (samo da se ne ponovi australija i ide mi na zivce sto vecito igra sa Rodikom na USOpenu)

pra-sence

Pih a mogu tek da zamislim atmosferu kad budu igrali.Opet ce ga nervirati glupi Ameri :hm:

chokoladica

Ispravka, u Aninoj i Jecinoj polovini su i Dementieva i Sharapova

stacka

Da li cete mi umreti od smeha ako vam kazem da sam ja istripovala da je 31. sutra, zapravo da us open pocinje sutra, datum manje vise :krsti: :lol:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

maripoza

Stacka, jezik (prste) pregrizla. :lol:   :girl_blum:
Old enough to know better, but too young to care.

chokoladica

Garice, vratila si se ? :)

maripoza

chokoladica

BIlo lepo jel da? Iako je Cg?  :lol:

nelly

...okrenuću lice prema suncu i senke će ostati iza mene ...

maripoza

Sta bre iako je CG?  :sissyfight: 
Nece se oni mene tako lako otarasiti :D , to mi je druga kuca.  :girl_in_love:  :lol:

chokoladica

Pa  ja to pricam vec godinama  :turpija:

Xe

Opet Ljuba? Hmmm...
:clapping: :clapping: :clapping: :clapping: Nema veze, tesko sam podnela ovih nedelju dana bez sporta. Hebao ih zenski fudbal  :crazy:
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

nelly

...okrenuću lice prema suncu i senke će ostati iza mene ...

maripoza

Jedino sam ti ja verovala, garice, jel da?  :turpija:

Valjda cu se sutra nakaniti da vam sredim tabelu. Ako mi mozak proradi. Jos je pun soli. :lol: