Main Menu

US Open 09

Started by chokoladica, August 27, 2009, 09:01:29 PM

Previous topic - Next topic

Dusica

chokoladica

Odstampala sam zreb, (samo zene za sad) da vidim kako stvari stoje, sto se Ane i Jece tice.  Imam utisak da Ani uopste nece biti lako.1. i 2. kolo i boze pomozi, (mada nisam znala da je prethodna dva susreta sa Bondarenko gubila), ali vec u 3 . kolu moze da naleti na Lisicki, a u 1/8 finala na Jelenu. I mislim da ce biti dobro ako i dotle dodje, nista dalje za nju ne vidim :(
Jeca bi do 1/4 finala imala relativno lak posao (ako je Ana u 1/8 lak posao :lol: ) ali vec u 1/4 finala moze da se sretne sa Safinom . U polufinalu verovatno sa Dementievom, ili Wozniacki, posto nesto sumnjam da ce Kuznjecova da ostvari neki rezultat ovde, mada ko zna :)

chokoladica

Kao sto sam i mislila, postoji velika mogucnost da se Nole sretne sa Roddickom u 1/4 finala , samo pre toga Endi verovatno nalece na Verdaska. Do 1/4 je za Novaka relativno opusteno, ali ako i stigne do 1/2 finala tu je King Federer .
Sto se Janka tice, on bi vec u 2. kolu mogao na Verdaska, a s obzirom da se ne secam kad sam ga gledala poslednji put,i da nemam pojma u kakvoj je formi, ne ocekujem bas nista.
Marej ima dosta tezak zreb. 1. kolo protiv Gulbisa,a vec u 3. moze da igra sa karlovicem. u 1/8 Cilic Iili Wawrinka, u 1/4 Del Potro ili Simon.
Viktor bi u 3. kolu , mogao da igra sa Tsongom. I kad sam kod njega,ako stigne do 1/4 finala tamo ga verovatno ceka Rafa. Bice zanimljivo :)

Xe

Jel se otvara kladza?
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

maripoza

Da, da. Sve je spremno za one koji su se prijavili. Cekam da vidim da li ce jos neko, pa da sutra aploadujem tabelu (da ne moram sto puta da ispravljam).
Stici ce vam link na mail, kao prosli put.

Jel se u ponedeljak igra prvo kolo?
Old enough to know better, but too young to care.

chokoladica

cekcek

Jesam li zakasnila za kladzu?

Xe

Nisi, tek pocinjemo.  :clap:
Prenosi na ES od ponedeljka u 20h  :clap: do osam ujutru  :crazy:
RTS ce se ukljucivati po potrebi, u satnici ne pisu nista (to je njihov obicaj  :crazy: kao da ih vodi Norijega)
Sport klub ne prenosi ovog puta  :crycry:

pra-sence

Jel mogui ja da se kladim?

maripoza

Naravno. :)
Samo otvori neku gmail adresu (mora bas gmail) i posalji mi je na pp.
Ja ti onda saljem uputstvo kako da popunjavas tabelu, a nakon toga saljem svima na tu gmail adresu link za tabelu.

nelly

kada počinjemo sa kladzom?
...okrenuću lice prema suncu i senke će ostati iza mene ...

maripoza

Izasao je zreb.
Upisujem parove, pa vam saljem tabelu.

maripoza

Poslala sam vam WTA, sad cu i ATP.

Xe

Kad je rok? Do sutra u osam ili ranije?

Dusica

Ljudi mene je sramota, ali ja ne znam onu tabelu da editujem niti da se upisem u nju. :'(
Moze li neki link ili uputstvo kako da upisem parove?