Main Menu

US Open 09

Started by chokoladica, August 27, 2009, 09:01:29 PM

Previous topic - Next topic

chokoladica

Jel neko gledao mec, vidim da se nesto desavalo? Na Serenin servis, ako sam razumela, je bilo 15-30. Serena ima 2. servis, linijski sudija dodeljuje fut fol, a onda Serena odlazi do linijskog sudije i govori joj kako ce da je ubije?? Glavni sudija oduzima jos jedan poen Sereni zbog toga (jer je prethodno imala opomenu zbog lomljenja reketa) i tako se zavrsio mec??
Pa ovo je stvarno djusi  :lol:

pra-sence

Pih to samo govori o tome koliko je zenski tenis katastrofalan. Mislim ajde KIm i nekako ali ova mala..mislim daj stvarno...
Nole znaci danas u 4 po nasem??

chokoladica

U 18 po nasem. Mada moram da proverim

stacka

Nole je Not before 16:30, ali mislim da je to po US vremenu, dakle ne pre pola 11 po nasem. :ces:
Ja nisam gledala, nemam pojma sta se desavalo. Jel to pisu na onom tvom forumu? :D
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

pra-sence

Sta? sta? sta?? Ko ce koga da ubije?? :lol: Jel moguce ?? :lol:

chokoladica

Vidim da su izmenili raspored u odnosu na juce. Prosto mi je neverovatno da su Rafin mec stavili prvi, iako je on igrao juce (jeste samo jedan set, ali Novak i Fed, lade vec dva dana). Kako bilo, Stacka u pravu si , to je po nasem oko pola jedanaest.
A ovo o cemu pricam pisu i po forumu, a vidim i naslov na sajtu eurosporta.  Danas je i zensko finale.

stacka

Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

pra-sence

BAs me cudi da nema snimak na you tube  :think:...mislim ovako mi je sve manje vise rekla-kazala

pra-sence

Mada,ne bi me cudilo to od serene obzirom da je stvarno temperamentna osoba ali ipak nije kao da joj je ovo prvi vazan mec,dosad bi vec trebalo da je naucila da se kontrolise :hm:

chokoladica

Quote from: pra-sence on September 13, 2009, 08:34:21 AM
BAs me cudi da nema snimak na you tube  :think:...mislim ovako mi je sve manje vise rekla-kazala
Pa verovatno ce biti, a nema sta da bude rekla - kazala , ako mi nismo gledali ima ko jeste  :lol:

pra-sence

PA vidi,obicno kad su takve situacije snimak stigne na yt u roku od 60 sec,zato me cudi da vec nema. Ovako samo imamo pricu Serene i liniskog sudije.
Bezveze ako je tako postupila.

chokoladica

nelly

mene ne cudi njeno ponasanje,ali ovo je :hm:
...okrenuću lice prema suncu i senke će ostati iza mene ...

chokoladica

Mi ne mozemo ni da vidimo ni da cujemo sta je ona rekla.A da je bio foot fault meni se cini da jeste

pra-sence

MA ne ,uopste joj nije pretila :lol:.

U svakom slucaju,bas bezveze.

Meni se cini de je bila foot fault,mada ugao bas nije najbolji. Mislim ,jbg trebalo je da odigra,mozda bi spasila te mec lopte.