Main Menu

Gdje drzite torbe/tasne ?

Started by Ivy, September 06, 2009, 12:53:27 AM

Previous topic - Next topic

senka

Gde držite tašne?
Meni su bile na podu ormara, pa premeštene na policu visoko što je bilo nepregledno, pa mi sad vise na čiviluku koji se kači na vrata, pa mi ni to nije rešenje (jer mi treba još dvoje vrata samo za to  :D)

Jel ima neko neko epohalno rešenje?
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

Nanny Ogg

Ovo i mene zanima  :girl_sigh:
I ja svoje drzim na civiluku na vratima, i nisam odusevljena, al nista pametnije nisam smislila

Ajte zene, ne dram'te

janavi

na polici plakara koja je iznad šipke za kačenje
nije previše visoko, al nemam ni mnogo tašni :rofl:
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

Ivanjuška

na civiluku.. a posto  zimi premestamo palmu iz dvorista u hodnik, one koje najvise koristim kacim na jadnu palmu  :rofl:

Xe

U plakaru. One koje nosim cesce stoje na donjoj, a one koje redje nosim, na gornjoj polici.
A vecina razdeljena i razneta selidbama, stoji ko-zna-gde.
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

Pepi

U Ormaru, okačene po dve ili četri na jedan ofinger unakrsno, zavisno od veličine.

Ivy

jaoo muko moja  :crycry:

svuda...u mom ormaru na gornjim policama, u mm-0vom ormaru na dnu...Sergejkove police pune...civiluk na vratima takodje... "ljetnje" su mi u ostavi na spratu... i ja trazim resenje..al' ga ne nadjoh  :crycry:
bila ej tema i prosle godine ja mislim :think:

janavi

Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

disco2000

I dalje gde stignem...

Gost51

otkako sam nasla divnu sivu torbu, vise nisam ni jednu kupila
to je jedno od rjesenja
bolje jedna skupa, najljepsa i onda bar neko vrijeme ne gledam druge
mada, meni vec istice vrijeme :rofl:

Unabebili

Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

Lani

Jao da, ovo sa Uninog linka sam već negde videla. Super je.  :girl_in_love:
AnaK  :girl_in_love:

AnaK

Ima da se kupi, sad se daje u nekoj nagradnoj igri  :girl_haha: Ne mogu samo cenu da zamislim.
Janko 23.7.2002.

Lani

Jao zezaš, sad tek vidim, pa to je ona radnja u DC! Preko puta Maxija, oni sve tako neke zezalice za kuću drže.
Cena je verovatno :girl_wacko: