Main Menu

Gdje drzite torbe/tasne ?

Started by Ivy, September 06, 2009, 12:53:27 AM

Previous topic - Next topic

Ivy

dakle..pitanje je u naslovu...

da nema neko carobno resenje  ::)?? nesto da se napravi..kupi??

Drzim ih na policama u plakaru, slazem jednu preko druge..ali vremenom se ostete, iskrive (one "tvrdje" posebno :girl_cray:) .... kacila sam ih i na one kukice na vratima da vise :-[ ... vjesalice...  :-[

ja ne znam vise gdje cu sa torbama  :girl_cray:

da nema neko ideju??  :nokti2:

chokoladica

Glitter

meni sveki trubi vec pola godine da napravimo iznad obicnog cipelarnika kaoneki ram sa kukama da ih kacim, za sad stoje po policama i to sto kazes krive se  :girl_sad:

Xe

U plakaru u dnevnoj sobi, stoje mi poredjane u bivsoj korpi za ves kojoj se odvalila rucka. Ne lome se i ne krive iz tog razloga, a konacno sam uspela da nadjem mesto za njih  :clap: jer sam ih sirote setala kojekuda.
Varijanta sa kacenjem otpada ako je remen od koze jer na tom mestu koza hoce da popuca  :crazy:
Dok nisam "izmislila"ovu korpu, stajale su u plakaru, ali natrpane jedna na drugu i izlomljene, i stalno su ispadale. Sad problema nema  :clap:
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

Glitter

Ivy

Probala sam da ih tako kacim...ali mi puno mjesta zauzimaju u plakaru  :girl_cray:

Xe pojasni mi malo to sa korpom  :nerazumem:  meni sve treba da se crta ovih dana  :calm:

Lani

Ja ih i kačim po ofingerima, guram po plakaru, kačim u hodniku... Trpam gde stignem i baš me to nervira  :no:

AnaK

Ja sam ovaj Xe-metod zamislila ovako:

Janko 23.7.2002.

janavi

samo ne na podu, tako mi rekla Baba ;)

(šalim se malo, al nemam više od 4-5 tašni, pa nemam ni problem :mrgreen: - ili imam rešenje, shvatite kako hoćete ;) )
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

AnaK

Quote from: janavi on September 06, 2009, 01:27:11 PM
samo ne na podu, tako mi rekla Baba ;)

Da, da. To sam i ja čula, kao narodno verovanje. A onda sam u emisiji videla Madlen Zepter kako spušta torbu na pod, i shvatila da to nema veze  :crycry: :lol:
Janko 23.7.2002.

Xe

Tako kao sto je AnaK okacila. U kombinaciji s Janavi principom - nemam mnogo torbi.
Ali je fazon u tome sto se ukutije lepo smeste, ne lome i ne guzvaju, lako se nadju, a rucke se lepo saviju i nista se ne zapetljava i ne ispada.
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

Ivy

da kupim par tih korpi pa redjam jednu na drugu... :think: samo gdje da ih stavim...u neki ugao sobe...ne znam kako ce to da izgleda.... u plakar nema mjesta  :crazy:

Lani

Pa da, jednu na drugu i obavezno manje u veće, to isto dosta uštedi prostor.
A da te male ne bi izgubile formu, staviš unutra marame ili maramice koje ne koristiš često. Tako ja.

Ivy

ok.tako cu da uradim :)

samo sto ce morati da budu na "vidnom" mjestu   :nokti2:
:lol: