Main Menu

Gdje drzite torbe/tasne ?

Started by Ivy, September 06, 2009, 12:53:27 AM

Previous topic - Next topic

aleks

on je odlucio da je iphone idealan za mene, mogu da slusam i muziku i pescanik i jos svasta nesto sto je on smislio, ma milina. onda se postavilo pitanje: u kojoj torbi da ga nosim? a bas sam videla jednu fenomenalnu  :girl_haha:
sto se mene tice, meni njegov stari mobilni sa touch screenom vrsi posao. cak sam izgubila olovcicu i sad tipkam noktima, usavrsila sam pisanje  :girl_haha:
Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

disco2000

Gde stignem, krive se, te dve-tri koje nosim, briga me :lol:

Ivy

Kupila sam dvije veeeeeeelike dekorativne kutije...ali ne mogu velike torbe da mi stanu...tj. mogu ali guzvaju se opet  :crycry: :girl_cray: :girl_cray:

potrpala sam male....a gdje cu sa velikim torbama  :girl_cray:

meni treba soba za torbe i cipele  :crycry:

AnaK

Kupiš još veće dekorativne kutije  :turpija:
Janko 23.7.2002.

Ivy

Kupila sam najvece koje sam nasla  :crycry:

sad sam ih opstavila u sobi...i nekako mi bzv izgleda..kao da se spremamo za selidbu  :crazy:

AnaK

A neke police, dublje, sa providnim kutijama u bojama, npr? To bi baš moglo da izgleda dekorativno :)
Janko 23.7.2002.

Ivy

AnaK

Hint: kutije za igračke - ima ih Ikea (one su ti za manje torbe), Curver ima baš velike i lepe kutije. Sad sam se setila :idea: Imaš li prostor ispod kreveta, ja imam fenomenalne plitke kutije koje staju ispod (meni tu stoji vansezonska garderoba) - zatvorene su, ne upijaju prašinu, na točkićima - lako se izvlače, a potpuno nevidljive  :turpija:
Janko 23.7.2002.

Mirka

Quote from: AnaK on September 06, 2009, 01:28:43 PM
Da, da. To sam i ja čula, kao narodno verovanje. A onda sam u emisiji videla Madlen Zepter kako spušta torbu na pod, i shvatila da to nema veze  :crycry: :lol:
Ti si mi definitivno bliznakinja. Ista prica. Sad spustam bez problema i kad mi skrenu paznju na to odgovorim da mi ich ne bi smetalo da budem sirotanovicka kao Madlen.

A tema je sjajna, ja uglavnom imam velike sportske koje se lome. Uzas.
Inace, trenutno Uradi sam ima na popustu lepe providne kutije sa poklopcem velicine 60x45xnpr. 40 (ne secam se trece dimenzije), a cena je oko 450 dinara.
Kosta, 27.05.2004.
Todor, 03.10.2009.

AnaK

Mirka  :bighug: Kad ćemo se konačno upoznati, ti si mi među retkim još neostvarenim željama za kafenisanjem (a dugujem i ručak  8):kiss1:
Janko 23.7.2002.

limun

ja torbe drzim na policama ili ispod jakni i kaputa u ormanu, ali one osetljivije prvo stavim u platnene kese, ili one uz neke cipele sto dobijes ili u stare jastucnice i sl.. Ako su tako zasticene, onda mogu i jedne preko drugih, naravno bez preterivanja i vodim racuna da su te bas krute odozgo.

:ph34r:

sto se tice spustanja torbe na pod.. skoro mi je jedna drugarica rekla da su nju jevreji naucili da treba da spusta torbu na pod i strasno je nervira kad joj je ljudi podizu, a stalno to rade :lol: .. elem...ja vjerujem jevrejima kad su te finansije u pitanju :D

AnaK

Šta reći, posle Madlen sam prestala da se opterećujem. A sad, posle ove info o Jevrejima - isključivo ću je na zemlji držati  :diva: :lol:
Janko 23.7.2002.

Xe

http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

maripoza

Ja cu svoju da zakopam. Sto je sigurno, sigurno je. :lol:
Old enough to know better, but too young to care.