Main Menu

Cipele

Started by chokoladica, September 08, 2009, 09:47:42 PM

Previous topic - Next topic

cici

Quote from: AnaK on September 09, 2009, 05:01:10 PM
Mogu i ja, kad to nije pola sata pre posla, pa na poslu 4-5h ustani, izađi, do direktora, do WC-a, sedi, ustani, kopiraj, sedi, onda šetaj na pauzi, pa 3-4h kao prethodnih 4-5, pa do prevoza, pa stoj u prevozu, pa izađi... Mislim mogu, al' se jedva vratim kući. I ne mogu da dočekam da se izujem. A to je malo besmisleno. Ja ne znam nikoga ko na visokim štiklama provodi 10h dnevno. Ali baš nikoga. Te mi tu malo nema prostora za zavisi od štikle i stvar je navike. :)
Znam o čemu pričaš, ali sam bila i mladja.A meni debljina štikle igra veliku ulogu.No dobro, nismo svi isti.
Quote from: dmi on September 09, 2009, 05:02:30 PM
jeste cici, ali ima nas koj ne mozemo da hodamo na visokoj peti  :girl_blum:
ja bih poginula kad bih obula neke od tvojih vrtoglavih cipelica   :crycry:
Uhvatili bi te  :rofl: kad bi krenula da padaš  :lol:

Ivy

Meni stikla (jos uvijek) nije problem...

slozicu se sa Cici  :-[

evo tih career  :innocent:

http://www.aldoshoes.com/ca-eng/women/shoes/career

meni se ne dopada nista posebno  :-[

chokoladica

Ivy, koji deo " nesto sa manjom petom" nisi razumela ?  :lol: Choko je pogledala i sve su sa nekim stikletinama . Aj shvati da su one u drugom redu (za koje bi ti verovatno rekla da nemaju stiklu) za mene visoka stikla, a o ostalima i da ne govorim :lol:

Naravno, ako si mislila da pogledam modele (sto sam na kraju uspela ipak :lol:), onda se duboko izvinjavam, ima i onih koje meni odgovaraju , a verovatno si mislila na to  samo dok choko ukapira  :-[

Glitter

volim kad choko prica u trecem licu  :D

chokoladica

Ivy

da da da modele pogledaj:) znam da neces stiklu... :girl_cray:

Glitter

Quote from: Ivy on September 09, 2009, 09:57:17 PM
cekam te na tricama da kazes kako je divno isprobavati garderobu, a tebe nema :cigla:

chokoladica

Quote from: Ivy on September 09, 2009, 09:57:17 PM
ma nije da necu nego ne umem  :girl_cray: Pa znas koliko bih bolje izgledala kad bih se malo podigla, ih  :lol:

Ivy

Quote from: chokoladica on September 09, 2009, 10:34:33 PM
ma nije da necu nego ne umem  :girl_cray: Pa znas koliko bih bolje izgledala kad bih se malo podigla, ih  :lol:

pa znam:) zato i "navijam" za stiklice :)

ajde ajde :clap:

Ivy

Quote from: Glitter on September 09, 2009, 10:19:20 PM
cekam te na tricama da kazes kako je divno isprobavati garderobu, a tebe nema :cigla:

evo evo ;D...odoh da vidim... :kiss1:

mnogo brzo pisete bre...ko da vas stigne  ;D

Glitter

ide zima...sve ces da nadoknadis  :D

Ivy

niya

Evo nesto i od mene:

I najnovije... za setnju sa bebicama:

23.09.2009
Aaliyah Riley Anna
Rhea Neve Emma    
Xenia Kiera Leah

pra-sence

Niya Sve mi se svidjaju ;)

Xe

Isla sam sa mamom u lekoviti soping, u BNboss, i kupila  jedne crne carape-cizme, klasicne, i jedne skroz blesave kozne cipele do clanka, onakve kao one AneK na prvoj strani. Potpuno su sasave, i jako dobro stoje na pantalone.

Sramota me da kazem cenu  :-[
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL