Main Menu

Cipele

Started by chokoladica, September 08, 2009, 09:47:42 PM

Previous topic - Next topic

chokoladica

Ja nemam cipele.  :D Da, imam 3 para patika, imam nekoliko pari cizAma , ali cipele nemam. I sto je najgore, nemam pojma kakve bih cipele kupila. Volela bih neke koje mogu da nosim na pantalone (mada ni pantalone nemam :lol: ) i na farmerke (toga vec imam). Volela bih da budu za svaki dan, ali da imaju manju petu. (ili stiklicu, kako god se vec to zove). I sta onda mene muci, kad ja znam sta hocu? Osim cena :lol: muci me sto ne znam kakve se cipele sad nose? Sta je to sto je lepo? Ako vas ne mrzi, nemam nista protiv da stavite slikice nekih cipelica, (nije vazna marka, ali da imam u glavi model ) koje se vama dopadaju i koje biste nosile, a da ispunjavaju ove (moje) kriterijume.
Hvala.

Xe

Uf, tezak zadatak, narocito zato sto hoces cipele na malu stiklu. Da su sunjalice, bilo bi lako :)
Ja cipele kupujem po udobnosti i po nekim skrivenim kriterijumima dopadanja/nedopadanja. nemam pojma sta se sad nosi, a koliko vidim, nose se i debele pete i tanke stiletto cipele.
Cekamo Ivy i ekipu  :girl_haha:
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

Glitter

vako... ;D
imam milion cipela, baletanki i  cizama (neke jos neraspakovane)  no imam nogu koja na kraju moze tek u nekoliko pari od svega ovoga, tako da ako mozes kupuj i nosi i budi srecna...

inace zvirni ovde ima super modela http://www.bishops-footwear.com/

hint sOliver, Clarks i co

maripoza

Nemam ni ja. Ja iz letnje obuce idem u cizme i obrnuto.  Nijedne cipele mi se ne svidjaju.  :crazy:
Old enough to know better, but too young to care.

AnaK

Taman htedoh da ti preporučim one kao muške mafijaške :) Videla sam divne i udobne preko puta Beograđanke. Nisu potpuno ravne, ali im je peta par cm i široka. Eventualno mi padaju na amet one duboke cipele (ili kratke čizme) do članka  :think:
Janko 23.7.2002.

chokoladica

Quote from: Xe on September 08, 2009, 09:56:35 PM
Uf, tezak zadatak, narocito zato sto hoces cipele na malu stiklu. Da su sunjalice, bilo bi lako :)
Ja cipele kupujem po udobnosti i po nekim skrivenim kriterijumima dopadanja/nedopadanja. nemam pojma sta se sad nosi, a koliko vidim, nose se i debele pete i tanke stiletto cipele.
Cekamo Ivy i ekipu  :girl_haha:
Ivana stavi ti ipak slike, nikad se ne zna.
Moram jos samo da napomenem da imam i cukljeve  :girl_cray:
koji bas bole kad je nova obuca, i siroku nogu. Mislim da zbog toga nesto i nisam kupovala cipele...

chokoladica

Quote from: AnaK on September 08, 2009, 09:59:24 PM
Taman htedoh da ti preporučim one kao muške mafijaške :) Videla sam divne i udobne preko puta Beograđanke. Nisu potpuno ravne, ali im je peta par cm i široka. Eventualno mi padaju na amet one duboke cipele (ili kratke čizme) do članka  :think:
Moze, to mi se dopada. Slicice? :)

nelly

e sigurno nemas siru od moje
mada ni ja nesto ne mogu da nadjem pravu,al da se trudim trudim se :rofl:
...okrenuću lice prema suncu i senke će ostati iza mene ...

chokoladica

Htela sam da kazem siroko stopalo, pardon  :D

Margarita

choko, sjajna tema :good:
Sve si napisala tako da nemam sta da dodam, samo da cekam odgovore. :D

AnaK

Nešto ovog tipa, prošlogodišnje, sam videla u Fashion outletu u Ideji - Batine, crne, i U Benetton prodavnici u Gospodskoj ulici u Zemunu - tamnozelene i ljubičaste, npr

Janko 23.7.2002.

chokoladica

Ana, koja je gospodska u zemunu? :think:

Xe

http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

nelly

Quote from: chokoladica on September 08, 2009, 10:03:28 PM
Htela sam da kazem siroko stopalo, pardon  :D
i ja sam htela da kazem e sigurno nemas sire od mojih :lol:
...okrenuću lice prema suncu i senke će ostati iza mene ...

cici

Ovakve ja volim da nosim za svakodnevni štrapac kad počne jesen.I videla sam neke od prošle godine za 3300 i mrzelo me da pitam ima li moj broj :wall: