Main Menu

Cipele

Started by chokoladica, September 08, 2009, 09:47:42 PM

Previous topic - Next topic

irma

hvala, Dedo. haljinu obozavam... nosim je i kao haljinu i kao tuniku  :girl_haha: pozadi je dosta kratka, tako da super ide uz helanke (ovo na slici je bas ta kombinacija sa helankama)

Ljubav koju dajemo je jedina ljubav koja ostaje u nama.

AnaK

Samo ja ne vidim slike :( Nemam pojma zašto  :think:
Janko 23.7.2002.

irma

ne znam  :think: probaj refresh... lupam, naravno  :-X al' ipak probaj

Ljubav koju dajemo je jedina ljubav koja ostaje u nama.

disco2000

U zivotu mi se ovo nije desilo, da li mi verujete?! :lol: Zaljubila sam se u cizme :diva: ma, u bilo koji odevni predmet :nesvest: i dala visestruko vecu cifru nego sto mogu da izdrzim :-X valjda cu nekako da se izvucem, a bas me briga, ja sam srecna zena, kakva radost, po prvi put :clap:
http://www.shopgeox.com/Item.aspx?ProductID=2398&catid=100
I ne kostaju kao sto na ovom sajtu pise :turpija: Obliazila sam radnje, probala desetak modela, a znate kakva sam... hahaha

AnaK

Irma, ne znam zašto neće, ali neće :(

Marty, ako si, sestro slatka. Kad si zaljubljenost u nešto iz shoppinga dočekala  :girl_in_love: Divne su  :girl_in_love:
Janko 23.7.2002.

disco2000

Stvarnio mi se nije desilo :nokti2: isla sam sa drugaricom koja je pokusavala da bude glas razuma, ali ne vredi... kaze da su mi se okice zacakalile kad sam ih probala :rofl: osecam se kao zvezda epizode "Say yes to the dress" :diva:

AnaK

Pravi izbor - zaljubljenost, kvalitet, udobnost. Baš sam ponosna na tebe  :love32:
Janko 23.7.2002.

aleks

marty  :clap: :clap: :clap:
divne su!
welcome to the club  :bighug:
Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

disco2000

A sad pauziram clanstvo :nokti2: na jedno 6 meseci, dok otplatim ove :lol:

Margarita

Marty, sjajne su :good:
Neka si se ti nama zaljubila :rofl:

Glitter

marty zapamti tu ljubav...ona te nikad nece izneveriti ili iznervirati :D :lol:

Vockica

Marty ako nije tajna koliko su.Bas su lepe.Ja trazim neke ravne..mada kad malo bolje razmislim ne znam ni sama sta trazim....
Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.

cici

Marty, konačno :clap: super su čizme.

Saska

to, marty! a za pauziranje ne znam sta bih ti rekla, kad covek (tacnije covek zenskog pola) jednom oseti slast sopinga, tesko mu vise ikad odoli.  :lol:

disco2000

Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.