Main Menu

Cipele

Started by chokoladica, September 08, 2009, 09:47:42 PM

Previous topic - Next topic

rafa

I meni su kikersice neudobne, a bas ih volim. :girl_in_love:

Valjda sto su toliko anatomske, pa ne prijaju ovim mojim bangavim stopalima.  :rofl:
10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception

Blue

meni su Ecco cipele ubedljivo najudobnije i najkvalitetnije. traju i po 3-4 godine, ako ne i duze.  :good:

Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

janavi

ja volim kickers, ali su meni to dečje cipele :lol:
valjda što ih je moj brat nosio svake godine kad je bio klinac, svih mogućih i nemogućih boja
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

cici

Ja nisam nikad, nikad mi se nisu svidjale :rofl: a ne svidjaju mi se ni Camers, Ecco bih vec nosila.

aleks

A meni su campers super  :girl_in_love:

Za ecco verujem da su udobne ali ne svidjaju mi se na izgled.
Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

Lani

Meni ne stoji taj unisex fazon cipela. Daleko od toga da furam dvanaestice  :crazy: ali nekako volim da mi cipela bude baš ženska.

aleks

ja bas ovih dana gledala camper i dosla sam do istog zakljucka. Nose mi se neke bas zenske cipele. Samo jos da nadjem nesto sto sam zamislila  :crazy:
Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

AnaK

Pa ima kamper abš lepe nedvojbeno ženske  :girl_in_love: Meni je kod Campera jedino ograničenje cena  :'(
Janko 23.7.2002.

aleks

ima, moram samo da smislim koji bih fazon. znaci, odlucicu se za jedno dve godine  :lol: to kod mene tako ide.
Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

AnaK

Ihaaaa, do tada ko zna čega će sve biti :lol: :friends:
Janko 23.7.2002.

gasha

ja sam se kikers ovih istih modela nanosila kao dete, sad mi se uopste ne nose, ne znam imaju li jos onu rupu na djonu

a ecco su stvarno dobre, ima i lepih modela, samo jos da mi cena odgovara  :rofl:
Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

Beatrix Kiddo

Balša  02.09.2002.
Varja  29.07.2004.
Uroš   07.05.2007.

janavi

Quote from: gasha on October 07, 2011, 10:38:55 PM
ne znam imaju li jos onu rupu na djonu
e meni ta rupa u đonu sjajan izum
to su mi oduvek bile jedine cipele sa kojima se ne isprskam pozadi do kolena :lol:
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

gasha

:rofl:
to nisam znala, ja sam mislila da je to neka fora
Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

Ira

"Dje­te­tu je­ vaša ljubav najpo­tre­bnija o­nda kada je najmanje­ z­aslužuje"­.
Erma Bombeck