Main Menu

Cipele

Started by chokoladica, September 08, 2009, 09:47:42 PM

Previous topic - Next topic

Vila

Anelore, go for it! Ja sam šmekala jedne u Bati za skoro 16 hiljada, i zamalo da ih kupim, jer su mi prošle iz Bate trajale 5 godina, ali mi nisu bile udobne, iako su savršeno lepe. Sad mi je kuma rekla da obavezno odem u Labrador, kaže da su sjajni, a ona je na slavu došla u predivnim kožnim, elegantnim čizmama, koje su koštale 8 hiljada.
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

cici

Oni imaju jako kvalitetnu obucu.

Pepi

U Zemunu ima i labrador outlet...meni trebaju i  cipele i cizme,porasla mi noga
Ne mogu nista sto imam da obujem.

AnaK

Kupi samo najnužnije, možda ti se vrati noga  :kiss1:
Janko 23.7.2002.

gasha

Labrador ima neke sjajne stvari a neke blagi uzas, i to zato sto jedan deo prave ovde a jedan u kini,
meni su jedne njihove baletanke posle 10 dana izgledale kao da imaju 100 godina, a jedne cipele imam bas dugo i super su  , pa sam se posle raspitala o cemu je rec
Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

Lani

Kako to prepoznati u prodavnici?  :crazy:

Finalina

filipinskom metodom odokativne procene kvaliteta

Saska

Šta i gde je Labrador?

janavi

ko dođe u ove dve u zemunu, može kod mene na kafu :)

gde je taj outlet? u ovom trećem u gornjem gradu?
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

AnaK

Ja mislim da je u ovom u Jovana Subotića, ako je to od Polj fakulteta prema Dunavu pa levo. Tu sam godinama viđala tablu, al' uvek bila s Jankom i nikad svratila. Mogla bi da se odšetaš  :turpija: pa da nas obavestiš vredi li da idemo :trepp:  :kiss1:
Janko 23.7.2002.

janavi

mogla bih
to je neko radnjiče u podrumu, vrrrlo neugledno :D
tedo' da vam pokažem iz kolekcije koje su mi se dopala, al kretenski sajt u flash-u
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

AnaK

Janko 23.7.2002.

janavi

sa prve strane, srednji red, skroz desno, te su braon, na narednos strani ima takve iste crne
neko dugme gore, i dole

anelore

Da prijavim da su one cizme moje, kao i par klasicnih kanadjanki Rekao MM kupuj sta treba, bacaj sta ne treba :girl_in_love: