Main Menu

Cipele

Started by chokoladica, September 08, 2009, 09:47:42 PM

Previous topic - Next topic

Vila

Jeste li primetile trend diiivnih šarenih drečavih štikli :girl_in_love:
Već sam ošacovala neke u aldu, i u Office-u. Treba da krenem u isprobavanje, da nađem najlepše ;)
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

martina

svidjaju mi se boje kod ovih drugih cipela, mono, samo ne volim sto su preuske naprijed. dobro izgledaju, ali ja ne bih mogla da ih nosim,  moja noga je u sredini uska, ali naprijed siroka, kod mene mogu samo patkaste ili neke skroz mekane, sto se oblikuju prema nozi

one prve su skroz odvaljene :)
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

Nanny Ogg

I meni se ove prve molto svidjaju, sto b'rekla Una  :girl_in_love:

Ajte zene, ne dram'te

monochrome

i meni :rofl:
martina,ja ti imam najuze stopalo na planeti zemlji :crazy:

Finalina

Quote from: monochrome on March 09, 2012, 05:24:47 PM
i meni :rofl:
martina,ja ti imam najuze stopalo na planeti zemlji :crazy:
nemas draga nemas ....ja npr starke nikada u zivotu nisam imala jer nisam mogla da ih nosim (pertle su morale da se pritegnu toliko da se sastave oni delovi sa rupicama, a to bas izgleda grozno )

cici

Ja i kad ih zategnem imam lufta :lol:

Finalina

pa ja ne mogu tako da ih nosim jer mi grozno stoje

cici

Pa ni ja, nisam nikad.

:ph34r:

isti slucaj..starke i martinke su mi bolna rana :lol: ... obozavam ih a ne mogu da nosim...doduse nedavno saznadoh da martinke bole svakog upocetku...ja sam mislila da bole samo mene, nisam znala da treba da trpim neko vrijeme :D

martina

meni se u trudnocama malo prosirila sredina, pa mogu da nosim baletanke ako su naprijed patkaste
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

maripoza

Quote from: :ph34r: on March 10, 2012, 03:37:15 PM
isti slucaj..starke i martinke su mi bolna rana :lol: ... obozavam ih a ne mogu da nosim...doduse nedavno saznadoh da martinke bole svakog upocetku...ja sam mislila da bole samo mene, nisam znala da treba da trpim neko vrijeme :D

mene ne bole ni u pocetku :P

nisi vezbala na vreme :lol:
Old enough to know better, but too young to care.

jel

slucajno sam dobila pare od banke  :lol: -taman da kupim sebi cipeliske/patikice
ideje? lokacije?

u potpisu> najkomplikovaniji ukus
My name is Luton, Robin Luton :lol:

cici

Lani

A za početak reci da li kupuješ cipele ili patike a ne tako cipele/patike  :lol: pa da onda dajemo sugestije.
Ja cipele i patike ne kupujem u istim prodavnicama nikako.

jel

znam da ne znam ni sama sta hocu  :crycry:

treba mi nesto poluduboko, ravno, sareno moze
moze patika ali one koje sam vidjala da mi se svidjaju su isuvise sportske
npr adidas dubok mi je lep, al sa one tri crte bas upada u oci, kao da sam krenula u skolsko da igram basket  :lol:

mozda nesto ovog tipa>
http://www.shoebizsf.com/shop/camper/peu-boot-black.html
My name is Luton, Robin Luton :lol: