Main Menu

Cipele

Started by chokoladica, September 08, 2009, 09:47:42 PM

Previous topic - Next topic

chokoladica

Outleti? Uputi me gde, samo nemoj da prelazim most  :lol:

nelly

ovako nesto mozda

meni se svidja
...okrenuću lice prema suncu i senke će ostati iza mene ...

AnaK

Fashion outlet (imaju Batu, i sve firme koje se prodaju u istom, Camper, Timberland) - Ideja. U Immo centru ima Batin outlet. BN BOss, batajnički drum (I Labrador, i neke meni nepoznate, i Ecco, ...) To je valjda to :think:
Janko 23.7.2002.

chokoladica

Rekoh li mala peta/stikla?  :o Ja u ovom ne bih napravila 2 koraka.

chokoladica

Quote from: AnaK on September 08, 2009, 10:32:02 PM
Fashion outlet (imaju Batu, i sve firme koje se prodaju u istom, Camper, Timberland) - Ideja. U Immo centru ima Batin outlet. BN BOss, batajnički drum (I Labrador, i neke meni nepoznate, i Ecco, ...) To je valjda to :think:
Teeeeeeeeenks.

cici

Quote from: nelly on September 08, 2009, 10:31:31 PM
ovako nesto mozda

meni se svidja
I meni.Ima ovakvih i sa manjom štiklom.Imala sam lakovane slične '96.Slatko sam ih iznosala.

nelly

Quote from: chokoladica on September 08, 2009, 10:32:42 PM
Rekoh li mala peta/stikla?  :o Ja u ovom ne bih napravila 2 koraka.
vara izgled draga moja,skroz su stabilne,
probaj negde kada podjes u potragu,nako,zbog mene :kiss1:

chokoladica

I jos jedno glupo pitanje: kad idete u kupovinu cipela da li ih  probate na najlon carape ?  :D

chokoladica

Quote from: nelly on September 08, 2009, 10:35:13 PM
vara izgled draga moja,skroz su stabilne,
probaj negde kada podjes u potragu,nako,zbog mene :kiss1:
vidi, kad padnes sa neceg sto je em upola manje, em "puno" istraumiras se za ceo zivot.  :D

AnaK

Ako ti odgovara MUBB obuća, i oni imaju fabričku prodavnicu, kao Outlet, malo dalje od BN Bossa. Probaj na čarape na koje ćeš inače nositi.
Janko 23.7.2002.

nelly

Quote from: chokoladica on September 08, 2009, 10:35:26 PM
I jos jedno glupo pitanje: kad idete u kupovinu cipela da li ih  probate na najlon carape ?  :D
ne no na vunene :rofl: :rofl: :rofl:

morala sam :lol:
da ima ih u radnjama,daju ti fino carapku ako nemas mada ja preferiram svoju :D

Glitter

ponesi sa sobom jedan par onih najlon dokolenica...uglavnom imaju po radnjama, ali ja nikad ne rizikujem  :turpija: :lol:

cici

I ja preferiram svoju, retko gde daju novu čarapu.

Masha

Meni se ove cipele uopste ne svidjaju. Skracuju nogu, mislim da lepo stoje samo onima koji imaju tanke i duge noge, ili tanak clanak.
Mom ukusu najvise leze camper, ali im je cena povelika, mada ako ces ih nosti i sledece godine, nije strasno.

Ivy

Quote from: Xe on September 08, 2009, 10:13:58 PM
Glitt i Ivy da ne otvaraju tu stranicu jer je to najveca onlajn prodavnica na svetu.
Narocito ne deo sa torbama, i to onim na snizenju  :crycry:

kasno  :girl_cray:

ja obicno nosim baletanke..dok je jos toplo..posle toga uskacem u cizme..ravne ili sa stiklom...cipele :pleasantry: su sve ispod clanka...tih i nemam bas :think: 8)

uglavnom cizme ..polu duboke ili duboke... ravne "plitke" zimske...nemam  :think: bar ne ove modele koje ste postavili...imam ove za prelaz malo elegntnije:

i jedne onako  :rofl:

na stiklu...do clanka samo su moje crne :

i jedne bez...Killah poput ovih iznad ..izbrisala sam sliku iz kompa... a na netu ih ne nalazim :think:

dopadaju mi se i ove: