Main Menu

Cipele

Started by chokoladica, September 08, 2009, 09:47:42 PM

Previous topic - Next topic

Lani

martina

ja uglavnom kupujem na rasprodajama
ovdje su rasprodaje vec pocetkom juna i pocetkom decembra... nemas kad ni da obuces nesto sto platis punu cijenu. plus radnje s garderobom i nemaju sezonska snizenja, nego kako dolazi nova kolekcija, stara ide na snizenje

mada, ja uospte s cipelama nisam u fazonu da mi bilo sta treba... tako da onda i kad mi se nesto svidi, trazim bolju cijenu. uglavnom probam ovdje u prodavnici i onda narucim iz amerike, to mi je vec ko da sam kupila na rasprodaji

jos ako uspijem da posaljem nekome u ameriku, pa da mi donese ili poslije pokupi... em ne platim nikakvu taksu, em najcesce ni troskove slanja... jos sad nas dolar bara-bara s americkim...

i tako, obidjem radnje jednom u dva mjeseca, vidim sta ima, kakve su cijene... pa ako skontam da je nesto dobro, jeftino i moze da zatreba - kupujem
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

Finalina

americke cene su nize od svih nasih popusta zajedno  :crycry:  ...eh da mi je da skoknem malo preko okeana ... ma ja jos uvek imam cipela koje sam kupila pre vise od deset godina u usa

bubi

ja bila u centru u Labradoru i povukli su cizme

martina

Quote from: Finalina on March 29, 2012, 03:21:31 PM
americke cene su nize od svih nasih popusta zajedno  :crycry:  ...eh da mi je da skoknem malo preko okeana ... ma ja jos uvek imam cipela koje sam kupila pre vise od deset godina u usa

jos kad odes u outlet

ljetos smo bili u viliamsburgu u virdziniji, na putu iz sjeverne karoline prema vasingtonu.
imaju neki premium outlet mall... jao majko
prvo sto je to ogromno, i ima super radnje

tiana je kupovala gap majice za 2 dolara, ja za 4...

nazalost, bili smo u grupi od 9 ljudi, sa dva muza...koji nisu mogli sebi da dodju da mi hocemo da idemo u kupovinu
dali nam 2 sata da kupujemo :crycry: ma nismo stigli s kraja na kraj mola da odemo... nego uzeli mapu, skontali glavne radnje, i trka, tiana i ja ( ova prijateljica isla odvojeno, jer su je interesovale drugacije radnje)

njih sestorica isla da jedu - nas tri jele u trku
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

martina

cipele su "out for delivery" ... ovi me uvijek zaprepaste kako ih brzo donesu :good:
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:

moma

ja izvukla one moje trobojne cipele iz usa od prije 3 god
sad ultra giga hit ovdje haha zemljo moja

nasla sam svasta lijepo i jeftino u planet obuci
ima cak i kopija sandala tomi h 4 puta jeftinija

MissL

Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

Unabebili

i tetka Uni stigle njene  :-[

Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

vojka

una bas su lepe :girl_in_love:
Coka 22.8.2006
Dujka 23.7.2012

bubi

Una cipele su lepe  ali tasna u pozadini je prelepa :girl_in_love:

Finalina

missl i una, mnogo su lepe

AnaK

Janko 23.7.2002.

Lani

Devojke, lepe su cipele.
Onaj Missoni dezen sam ja videla na baletankama u Deichmanu mislim.  :think:

martina

moje isto stigle i super mi je velicina

una, lijepe su
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic: