Main Menu

Cipele

Started by chokoladica, September 08, 2009, 09:47:42 PM

Previous topic - Next topic

Finalina

njima se svakako vise isplati da ti zamene obucu, cici, pre nego da se zamajavaju sa inspekcijom gde si ti vec u minusu sa ovim vracanjem cipela i reklamacijom bez pokrica (bice da si ih jos nosila, posto su ti ih vratili, pazi sta ti kazem... u tome je fora, a oni to znaju) ... ako vec gubis vreme, bolje njima da dosadjujes ....ma ako nista drugo s'vatila si da ne gotivim ovu butiGu :lol:

cici

Smara me opasno to sve.Znam da ih ne volis :lol: ni ja ih vise ne volim :lol:

Finalina

Quote from: cici on May 29, 2012, 03:12:36 PM
Smara me opasno to sve.Znam da ih ne volis :lol: ni ja ih vise ne volim :lol:
:diva:  ... :rofl:

cici

Xe

Inspekcija pod obavezno, i njima saopstis da si zvala i poslala papire. A prvo razgovaras sa sefom.
Koje su cipele, da ih hejtujemo po netu? :turpija:
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

martina

ne mogu da vjerujem
njima je bolje da ih ti kao nezadovoljan kupac olajavas okolo i saljes im inspekciju, nego da ti daju druge cipele?!?!

e pa stvarno! mozda ja zivim u potrosackom drustvu gdje samo udjes u radnju, vratis i trazis pare nazad, i daju ti bez problema, ali ovo sto ti pricas je ipak previse.

mislim, koliko puta si obula cipele? nove novcate!
jbt, to su cipele za pokojnike, ne za zive ljude
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

Lani

Martina, odnos prema kupcima ovde i tamo je nebo i zemlja. :'(

prevodilica

Za pokojnike :lol:
srecom, mogu tome da se smejem, a zapravo je vrlo tuzno ziveti u kapitalistickom potrosackom drustvu gde te deru, sa malo dobrih prilika da pare zgrces, a izobiljem prilika da trosis

martina

Quote from: Lani on May 29, 2012, 06:40:17 PM
Martina, odnos prema kupcima ovde i tamo je nebo i zemlja. :'(

ma nisu ovi ovdje fini prema tebi sto te vole, nego sto im je tako isplativije... kad ti izadje u susret, ti se vracas... svi prodaju slicno smece, usluga je ta koja se racuna

zato ja to ne kontam...

i ovdje prodavaci i ne pokusavaju da te odgovore. pa i oni vracaju stvari

a mislim to da ide u centralu  :lol: za jedne cipele.... moja sestra je bila ocevidac da je zena vratila poderane farmerke nosene godinu dana, samo je rekla prodavacici( sestra, ne ta sto je vratila): jbt, dobro kod vas, kupis jednom farmerke i onda svake godine dodjes po nove

moja tt je isto u lulu lemon dobila novu jaknu jer se stara poderala na rukavu. ne bih ja ni znala, nego joj prijateljica rekla
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

martina

tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:

monochrome

ja sam bila kupila dzemper u tesku,nosila,pa oprala  i sav se izvitoperio...vratila ga...rekla im da mi se ne svidja kvalitet,a oni se jos i izvinjavaju...vratise pare i baj...

cici

E pa ovde ne moze i ja sam u usa vratila tecni puder koji sam jednom namazala pa mi nijansa nije odgovarala, samo me je pitala da li zelim novac ili nesto drugo.Ovde moras da se preganjas i ciganises :hm:
Zvala sam danas neke ali su me uputili na drugi broj a oni se oko pola 4 nisu javljali na telefon sutra cu zvati ranije.Meni je potpuni hit njihov odgovor zasto cipele tako izgledaju, zbog nosenja :rofl: nisam se setila da kazem da ne kupujem cipele za pokojnike nego da ih nosim :lol:

Ovde sam kupila, butik Chic Knez Mihailove 52, Resavska 12 i Bulevar Mihaila Pupina 10d/51 (YBC).

monochrome

bas su bezobrazni...ja bi to terala do kraja :kiss1:

Xe

Momentalno sam okacila na Twitteru  :turpija:
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

Finalina

bravo xe , bravo .... to je drug na drumu