Main Menu

Cipele

Started by chokoladica, September 08, 2009, 09:47:42 PM

Previous topic - Next topic

bubi

Vila

Bravo za cici :clap:
ja sam u klimatizovanom po ceo dan, pa mogu sandale i cipelice na štiklu. kod kuće samo japanke :girl_haha:
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

Lani

Za ta instant prezuvanja po gradu ili na poslu možete i one AnaK baletanke, mnogo su dobre, pokazala mi ih je pre neki dan. Kad se sklope staju bez problema u neseser sa šminkom. :girl_haha:

jel

za cici epilog :clap: :krsti:
My name is Luton, Robin Luton :lol:

martina

summer  :rofl:

ma to prezuvanje je majka... ja dodude praktikujem samo zimi, kad bas trebam da se probijam kroz snijeg u cizmama, a u kancelariji da izludis u toj obuci

i onda ostavim nekoliko pari u kancelariji, za svaku odjevnu kombinaciju
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

gasha

ja sam non stop u mubb japankama, kao grubinove su, i kupila sam jos jedne iste juce nove  :girl_haha:
po ovoj vrucini stvarno je tesko nositi bilo sta
Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

Xe

One BN Bossove sandale su divne, samo plivam u njima, presiroke su mi  :crycry: Sad da se nadam da ce mi noge oticati  :lol:
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

Finalina

jao xe :rofl: ... mi sa cipelama nikad zadovoljne, a? :lol:

Vockica

Quote from: Lani on June 21, 2012, 08:35:19 AM
Ja ovih dana ne izlazim iz mojih Grubin japanki, spas su za ovu žegu.  :girl_in_love:
Ako te ne mrzi da mi nadjes sliku!
Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.

Vockica

Una reci Cicojki, ili cu je ja zvati sutra, da je 30% snizenje u jednom butiku ovde...zna ona koji je ;)..Videla je na FB neke njihove sandale.Taman kad je povratila lovu.
Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.

nelly

Quote from: Unabebili on June 20, 2012, 04:57:15 PM
Dobila sam domaci zadatak da vas izvestim da je Cici dobila povracaj novca za njene cipele  ;D

:clap: :clap: :clap:
...okrenuću lice prema suncu i senke će ostati iza mene ...

Kafica

Ana 25.10.2004.
Zakon o održanju energije :girl_smile:

Margarita

Finalina

ovoga ima sada i u Bg ( radnja je u Resavskoj 78 ) .... preudobne, skupe i lepe ... ima i nekih jesenjih modela, a videla sam i neka dva modela cizmi ( kome se svidja fazon mislim da vredi kupiti ) ... prvenstveno idu na prodaju modela koji uzimaju ljudi sto puno stoje i hodaju po zatvorenom preko dana ( bolnice i sl, zato su i dosli u taj kraj blizu klinickog )

bubi

Fina "lociraj" koliko su skupe,ako su mnogo da klapcemo do tamo. ;)